Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Merjek 10 évesen egyedül...

Merjek 10 évesen egyedül buszon utazni?

Figyelt kérdés

Apukám holnap megy balatonra, csak nem itthonról ezért nem tud elvinni és kitalálta anyukámmal hogy felrak itt Baján a buszra, apukám meg Siófokon vár.

Laptopot is vinnék magammal.

Merjek?

Ha laptopot viszek és azt dobálják a csomagokhoz ?:/

Segítsetek!

2009. máj. 22. 15:09
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Már megbocsássatok, miért is baj ha esténként 1-2 órát szeretnék játszani? Ti nem szoktatok játszani? Én ezt játszom, ti azt. Ízlések és pofonok.
2009. máj. 22. 16:46
 12/18 anonim válasza:
100%

mindeki ugy csinálja ahogy jó neki de sztem próbáld meg h elolvasol egy rövidebb könyvet vagy sétálsz egyet esténként apukáddal vagy bármit meglátod mire visszamész nem fog ennyire érdekelni a játék:)

úgymon még gyerek vagy és jobban tennéd ha ezta 3 naot kiéélveznéd :)

2009. máj. 22. 17:20
 13/18 A kérdező kommentje:
Annyira nem kell kiélvezni, mert szinte a Balatonon nőttem föl. Majdnem minden hétvégén oda. Nyáron több hetet...:)
2009. máj. 22. 17:32
 14/18 anonim ***** válasza:
76%

Miért kell így legorombítani egy 10 éves gyereket, aki először utazna buszon hosszabb távra? Nem azt kérte, hogy őt véleményezzétek... Azt visz magával, amit akar. Ehhez speciel semmi közötök. Másoknak sem kukáltok a táskájában, hogy jééé, de hülye vagy, mert ezt meg ezt viszed magaddal...

Na szóval, simán mehetsz, a laptopot tedd egy hátizsákba, azt felviheted a buszra, leteheted a lábadhoz és biztos nem lesz baja.

Egyébként szemét emberek mindenhol vannak, simán kiszúrhatják az egyedül utazó gyereket, és ellophatják a pénztárcáját...

2009. máj. 22. 22:26
 15/18 anonim válasza:
43%
nyugodtan menj egyedül. vihetsz laptopot is. nem lehet gond. az olvasást viszont nem ajánlom a buszon, mert a busz zötykölődik, és olvasás közben elszédülhetsz... hányinger. legalábbis én így vagyok vele, pedig imádok olvasni különben. de buszon inkább hallgatok mp3lejátszót és nézem a tájat. jó utat!
2009. máj. 23. 00:04
 16/18 anonim ***** válasza:
78%
Nos... szerintem anyukád rakjon fel a buszra, és ezzel egyidejűleg kérje meg a sofőrt, hogy szóljon neked mikor kell leszállnod. Mivel a sofőrre hagyatkozol, amúgy is valahova előre kell ülnöd, így a laptopnak semmi baja nem lesz. Le a csomagtartóba semmiféleképpen ne tedd. A másik... Ha megálltok valahol 10-15 percre, és kinyújtóztatnád a lábad, vagy wc-re kell menned, akkor se hagyd ott sehol! Ja, és ha laptop táskán van egy kis lakat az sem árt. Sokat nem használ, de legalább a táskából nem tudják kikapni észrevértlenül.
2009. máj. 23. 13:52
 17/18 A kérdező kommentje:

Ideértem semmi baj :)

Közvetlen a sofőr mögött ültem, laptop egy zacskóba, szinte csak öregek voltak :):)

De ha megálltunk akkor is maradtam a helyemen, mert csak 2-3 perc volt...

2009. máj. 23. 14:00
 18/18 anonim válasza:
91%
tedd el laptopot mert elcsorják melőled is
2009. dec. 28. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!