Merjek 10 évesen egyedül buszon utazni?
Apukám holnap megy balatonra, csak nem itthonról ezért nem tud elvinni és kitalálta anyukámmal hogy felrak itt Baján a buszra, apukám meg Siófokon vár.
Laptopot is vinnék magammal.
Merjek?
Ha laptopot viszek és azt dobálják a csomagokhoz ?:/
Segítsetek!
mindeki ugy csinálja ahogy jó neki de sztem próbáld meg h elolvasol egy rövidebb könyvet vagy sétálsz egyet esténként apukáddal vagy bármit meglátod mire visszamész nem fog ennyire érdekelni a játék:)
úgymon még gyerek vagy és jobban tennéd ha ezta 3 naot kiéélveznéd :)
Miért kell így legorombítani egy 10 éves gyereket, aki először utazna buszon hosszabb távra? Nem azt kérte, hogy őt véleményezzétek... Azt visz magával, amit akar. Ehhez speciel semmi közötök. Másoknak sem kukáltok a táskájában, hogy jééé, de hülye vagy, mert ezt meg ezt viszed magaddal...
Na szóval, simán mehetsz, a laptopot tedd egy hátizsákba, azt felviheted a buszra, leteheted a lábadhoz és biztos nem lesz baja.
Egyébként szemét emberek mindenhol vannak, simán kiszúrhatják az egyedül utazó gyereket, és ellophatják a pénztárcáját...
Ideértem semmi baj :)
Közvetlen a sofőr mögött ültem, laptop egy zacskóba, szinte csak öregek voltak :):)
De ha megálltunk akkor is maradtam a helyemen, mert csak 2-3 perc volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!