Milyen táskát célszerű vinni repülő útra?
mit irnál a címedet írjad rá egy letéphetetlen cetlire ha leszakadna róla a felados cetli akkor se vesszen el.
amúgy meg a legpraktikusabb a gurulós. én mindig azt viszek. páromnak van nagy táskája ami olyan mint egy sporttáska de van kihúzoja meg kereke, nekem meg gurulos böröndjeim.. ´meg kézitáskánk. ha egy hétre megyünk ketten haza akkor a nagyobbak kellenek, ha egyedül pár napra kicsi is elég, amibe befér a cuccom, de gurulos legyen, mert én nem cipelgetem. föleg mikor a terminálon belül is meg kell keresni a chekint és lehet messze van, kiskocsit meg minek keresgéljek ha gurul az magáto. de van amikor vonatoznom is kell plusszban mindenképpen a gurulos. minöségi legyn mert a dobála´snál tuti szét jön. akkorát dobnak rajtuk hogy csak csattan. meg vagy ezer másik rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!