10.7kg a kézipoggyászom fapadosnál, vajon lesz belőle gond?
Hát nekem eddig minden alkalommal fel kellett tennem a kézit is futószalagra, és tettek arra is szalagot (kisebbet, mint a feladottra), persze ha csak válltáskája van valakinek, azt nem kell rátenni.
A beszállásnál már valóban nincs mérleg, de a méretét ott is ellenőrizhetik.
11:24nek:
ott dolgozom, nincs mérleg
11:24nek:
ott dolgozom, nincs mérleg
nem tudom miért írod ezt, számtalanszor repültem már, mindig kiírta a pult kijelzője, hogy hány kilós a táskám, legutóbb is, mikor Rómába mentem, akkor is 7,5 kg volt a táska, és ezt abból tudom, hogy rátettem a futószalagra, és kiírta a kijelző, hogy mennyi...
Nem értem, ki mit nem bír ezen felfogni!
- A CSEKPULTNÁL VAN MÉRLEG! Ha ráteszed a kézipoggyászt is magadtól, vagy rátetetik veled, akkor meglátják a súlyát.
- A KAPUKNÁL NINCS MÉRLEG! Ha web-en csekkolsz be, akkor nem kell a csekpulthoz menni, tehát a táska nem jár mérleg közelében, tehát senki nem látja a súlyát.
na végülis nem volt gond, nem mérték le a bőröndöt semelyik reptéren se.
viszont ha van feladandó poggyászom akkor mindig rátetetik a mérlegre a kézit is, ferihegyen 3x visszaküldtek 1-2 kilo miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!