Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Először megyek táborba, mikre...

Először megyek táborba, mikre készüljek fel/figyeljek oda? (Zuhanyzás meg stb. )

Figyelt kérdés

Sziasztok most megyek életemben először táborba, gólyatábor lesz, most leszek 9.es Eddig soha nem voltam még szóval nem tudom hogy megy ott a zuhanyzás meg az alvás és mondjuk a kaja...

Főleg a zuhanyzás része érdekel. Az oké hogy közös zuhanyzó de gáz ha fürdőnadrágban zuhanyzok?:S Nélküle elég gáznak érezném... (törölközővel is)

Illetve mik azok a (esetleg kellemetlen) dolgok amikkel számoljak ha először megyek táborba, v amik meglepetésként érhetnek?

Lehet hogy nem a legmegfelelőbb kategória de itt értelmes válaszokat remélek, köszi szépen előre, 15/F.

2011. aug. 15. 21:40
1 2
 11/14 anonim válasza:

Ha a fürdős része érdekel:

Nem értem miért, de tényleg gyakran hiányzik a zuhanyfüggöny... A fősulis gólyatáborban sem volt... :) Meg a koliban sem volt mindegyik zuhanyzón... Vagy ha volt, akkor zár nem volt az ajtón és koedukált helyről volt persze szó, koedukált zuhanyzóval. :D

Srácok előtt nem kell szégyenlősködnöd asszem. Mondom ezt én, aki lányok előtt sem szívesen vagyok meztelenül. :D

Hogy mégse gatyába menj be, egyszerűen befelé állsz, nem kifele, ennyi. Meg mi a csajokkal áthajtottuk a törölközőt a rúdon vagy min. És máris el voltunk takarva. Már ha amúgy oda nézett volna bárki is, de úgyse egymást nézik az emberek. :) Meg nem egy fél órás zuhanyzást csinál ott az ember. :D

Tök jó lesz a tábor, ne görcsölj rá ilyen apróságokra. :) Bármi hiányod van, valaki biztos tud adni, töltő legyen nálad. :) De biztos jól érzed majd magad, tök jó lesz. :D

2011. aug. 15. 23:10
 12/14 anonim válasza:

Arra készülj fel, hogy lehet hogy vízmelegítőből jön a meleg víz,és az véges. Általában ez azt jelenti, hogy aki először megy tusolni, az nem szégyenlősködhet(mert sokan jobb szeretik a melegvizet, és az elfogy, főleg ha tényleg fél órás tusolásokat csináltok) Személyszerint akikkel én voltam, azokkal mindig úgy csináltuk, hogy késő este, amikor már mindenki kész van akkor megyünk tusolni, nem fogunk mi sorba állni(na meg minket nem annyira zavart a hidegvíz)(nálunk eddig mindenhol volt legalább 3 tusoló)

14/F

2011. aug. 15. 23:20
 13/14 anonim ***** válasza:
pálinkát!
2011. szept. 3. 03:27
 14/14 anonim válasza:
szerintem számíts szivatásokra de ne parázz attol hogy bármikor megszivathatnak nem biztos csak egy lehetőséget mondtam.
2015. febr. 17. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!