Szoktatok enni repülés előtt vagy a gépen kajáltok?
Figyelt kérdés
Ma lesz egy 12 órás repülőutam és most reggeliztem, (fél 12 van itt) és nem tudom, egyek-e még itthon. Nagyon nem szeretném, ha tele lennék, de éhes sem akarok lenni. Viszont a repülőn a kaja általában nagyon rossz.
Egyek még itthon és mit vagy ne egyek?
2009. ápr. 2. 17:36
1/10 anonim válasza:
szerintem nyugodtan egyél előtte, rossz lesz ha nem eszel 12 órán át. A repülős kaja meg tényleg elég műanyag de találsz a csomagban mindig valami ehetőt:D
2/10 anonim válasza:
én mindig viszek repülöre kaját és azt megeszem
3/10 anonim válasza:
Én előtte nem tudok enni, ugyanis félek a repüléstől. a gépen szoktam esetleg csipegetni egy keveset.
4/10 anonim válasza:
szerintem azt csinálj ami jólesik!
5/10 anonim válasza:
Voltam már ilyen hosszú úton, és mindkét alkalommal (oda-vissza) finom kaját adtak. Eleve többször kapsz enni, legalább egyszer meleg ételt, nem azt a rakd-össze-magad jellegű, ízetlen szendvicset adják, mint az Európán belüli utaknál.
6/10 anonim válasza:
hát én idáig akár hányszor utaztam repülővel tuti hogy vagy én vagy a mellettem ülő segítségével de rámborult valamilyan üdítő (tea, víz, kávé,stb.)
Érdekes eddig egy utat sem úztam meg hogy ne legyen a pólómon folt....
7/10 anonim válasza:
én a gépen szoktam enni ^^ egész jó kajákat csinálnak :) (vagyis, szerintem nem mindegy milyen géppel mégy, de amikkel eddig mi mentünk, nagyon finom ételeket szolgáltak fel) de persze előtte is eszem 1-2 falatot, de amit a gépen adnak azt is megeszem :) nem tudom, hogy minden gépen úgy van-e, de amelyikekkel mi utaztunk, mindig meleg, és ízletes étel volt :)
8/10 anonim válasza:
én vagyok az előző író. túl hamar elküldtem, és nem adtam választ a kérdésedre :$ ha szerinted rossz a kaja a gépen, akkor inkább egyél előtte, nehogy éhes maradj :)
9/10 anonim válasza:
Szia!
Szerintem egyél elötte de vigyél pár szendvicset is magaddal. Ha émelygős tipus vagy lehet kapni repülésre hányinger csillapítót. A kaja nem rossz szerintem. Egy fokkal jobb mint a korházi koszt :)
10/10 anonim válasza:
egyél előtte, persze, és a reptéren is tudsz venni valami kaját, szerintem(nem tudom, h ételt vihetsz-e be, de pl az ásványvizet nekem nem engedték eddig egyszer sem)Nem tudom én imádom a repülős kaját(Törökország-Magyarország között ingázom), a Turkish Airlinesnál nagyon finom volt mindig:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!