Budapestről londonba repülés nagyon bonyolult?
Nem bonyolult. A világ két legegyszerűbb repterét érinted közben. Ferihegy 1 pici, szinte lehetetlen eltévedni.
Luton szintén nem valami nagy. Elég csak a tömeget követned és pikk pakk kint is vagy.
Ha van még kérdésed szólj.
A jeggyel vagy a foglalási kóddal (ha online foglaltad és nincs nyomtatott jegy) először mindig a "check-in" pultokhoz kell menni, ahol felveszik a bőröndöt (ha nem csak kézipoggyászod van) és adnak egy beszállókártyát, amire rá van nyomtatva a járat száma, az ülőhely, a kapu(gate) száma (ahova a gép beáll) és a beszállás ideje. Ezzel lehet bemenni a benti váróba a fémdetektoros ellenőrzőkapukon keresztül, és megkeresni a megfelelő kaput(gate), aztán ott ücsörögni, amíg el nem jön a beszállás ideje.
A Lutont nem ismerem, de kiszállás után általában először megnézik az útlevelet valamilyen ablaknál (itt a tömeg után kell menni), utána lehet a bőröndöt felvenni - ha van - egy szállítószalagos részen, aztán ki.
Mindenesetre örülj, hogy nem a párizsi CDG/Rossy-ra mész, olyan elbaszott repteret életemben nem láttam.
Köszönöm :)
Kérdés még h a lutoni reptéren hány kijárat van ? mert nem ismerős jön értem és hogy nehogy ne ott várjon ahol én kimegyek ... hogy szokás ezt? megmondjam h mibe leszek vagy kérdezzem meg h ő mibe jön ? megy irassak vele táblát ? :D vagy hogy szokás ezt?
táblát szoktak írni, de persze jó megbeszélni is, hogy miről ismeritek meg egymást, +telefonszámcsere. Ha több kijárat van, akkor az ismerős látni fogja hogy hova menjen, az érkezési oldalon ki van írva hogy a géptől melyik kijáratnál jönnek ki az utasok.
Az indulási oldal neve "departure", tehát először ezt kell keresni a repterekre érkezéskor, aztán azon belül a check-in-t, stb. Az érkezési oldal az "arrival".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!