6-7 hónapos babával mehetek-e 2-3órás repülőútra?
Óh simán!
Kisfiam 4 hónapos volt, amikor először hazamentünk Magyarországra. 9,5 órás volt az út. Az egészet végigaludta.
De azért ne egyedül menj, mert nagyon sok segitségre lesz majd szükséged, a baba miatt ugyanis sokkal több dolgot kell felvinni a gépre. És leszállás után is a csomagoknál nem boldogulsz majd egyedül. Arra meg hiába vársz, hogy valaki majd segit, mert nem fog senki. Úgyhogy csak a férjeddel, pároddal, barátnővel, anyukáddal, stb. induljatok útnak.
igen, de készülj fel hogy végig üvölti az egészet.
èn sokat repülök és van olyan út hogy a gyerek vagy gyerekek csak üvöltenek.
Még egy embernek is fájdalamas kellemetlen ha megfázva indul neki a repülö utnak.
Egyszer éppen egy kicsit voltam megfázva és mikor elkezdtünk sülyedni annyira elkezdett fájni a fülem hogy azt hittem akkor és ott kijön az agyam a fülemen. Rettentö volt, kb fél órán át tartott a sülyedés, és óriási fájdalmam volt. Ahogy leszálltunk elmúlt. Egy picic baba meg még el sem tudja mondani miért visít egész uton.
6 hónapos babával repültem 8 órát. Az egyém aludt majdnem végig (kapott egy felakasztható mózeskosarat a gépen), csak evésre ébredt fel, szopizott és aludt tovább.
Én szóltam már a gépen, hogy segítséget kérek a reptéren (át is kellet egyszer szállnom), oda-és visszaúton is kaptam egy stewardess-t, aki átkísárt, összeszedte a csomagjaimat, felpakolta... nem volt semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!