Olvastátok tegnap az újságban, hogy az utasok kérésére indítanak "gyerek-mentes" repülőjáratokat?
06:20
ez tény, de egy kis emberség nem ártana a dologhoz.. nem egyszerű, de még senki nem halt bele.
"Amúgy nem gyerekmentes járat kéne,hanem plusz pénzt kéne kérni a szülőtől,ha a gyereke nem marad kussban a gépen"
Abban igazad van, hogy irritálóak a neveletlen gyerekek, akikre nem szólnak a szülők, vagy meg sem próbálják valahogy lefoglalni. De akkor plusz pénzt azoktól is lehetne kérni, akik részegen randalíroznak a gépen, vagy 2,5 órán keresztül tolják a szöveget kérés nélkül Jézusról és a Bibliáról.
Ahányszor eddig én utaztam, egyáltalán nem voltak zavaróbbak a gyerekek mint jónéhány felnőtt.
jó ötlet, ugyanis kevés dolog van amit jobban utálok a kölyköknél... még egy marék pillangónak is több az agya, mint egy gyereknek.
tudom, tudom, én is voltam gyerek, biztos én is idegesítettem mást a hisztivel, csak egy bibi van a dologban: az engem qrvára nem zavart...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!