Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Külföldi nyaralásra hazai...

Külföldi nyaralásra hazai kaját vinni igénytelen dolog?

Figyelt kérdés

Én a kinti kaják megismerésére szavazok, de sokan nem.

Nyaraltam olyanokkal, akik vitték magukkal a magyar májkrémet, pedig megengedhették volna maguknak az éttermeket is...

2011. ápr. 29. 18:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
szard le ki mit gondol, én egyébként kekszet meg gyümölcsöt viszek mindig.
2011. nov. 27. 12:25
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki nagyon szeretne idegen országokat megismerni, és csak úgy tudja kigazdálkodni, hogy itthonról visz dolgokat, az nálam egy pillanatig sem igénytelenség, hanem lehetőség.

Korábban szűkösebb volt a keretünk, kinn csak keveset tudtunk költeni, az utóbbi években több éttermet, vagy akár all inkluzivot is meg tudunk engedni magunknak.

Kinek-kinek lehetősége szerint, de én ebből semmit nem vonok le, csak azt, hogy nagyon szeretne világot látni.

Jó is az! Öreg autóval járok, de inkább külföldet választok, mint az autócserét.

Én így gondolom....

2012. jún. 27. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!