9 napos nyaralásra a barátommal (párommal) mit érdemes vini?
A barátom családjával megyek, ruhás ügyben az a gázos, hogy nekem nincs 9 bugyim:S akkor ki kéne mosni őket? akkor vigyek mosóport is, vagy mi?
17/L
Én nem azt írom, hogy vegyél- ne vegyél bugyit, ez a Te dolgod! Inkább leírnék egy "listát", hogy én mit vinnék magammal. Szerintem vegyél elő egy nagyobb táskát/bőröndöt, hogy minden beleférjen!
- ha nincs 9 db bugyid - akkor tehetsz úgy, mint ahogy előttem írták, tehát veszek a kínaiban, vagy valahol - esetleg elviszed, amennyi van, és legfeljebb kimosod vízzel és szappannal (pár bugyi miatt felesleges lenne mosószert vinni/mosógépbe mosni).
- szerintem ez alapvető, de azért leírom - 9 db melltartó
- 3 db rövidnadrág/ 3 db térdnadrág/ 3 db hosszúnadrág (farmer) (Azért vinnék mindegyikből 3 db-ot, mert ki tudja, hogy milyen idő lesz?, illetve szerintem egy nadrágot 2 napig nyugodtan felvehetsz!)
- 4-5 db szoknya, vagy ruha (ezt feltétlen vigyél szerintem)
- 9 db rövdujjú/ ujjatlan póló, és 3 db hosszúujjú/ kardigán
- 1 cipő, 2-3 szandál/ 2 papucs
- 2 fürdőruha, de lehet 3 is
Tisztálkodó szerek:
smink (ha gondolod),
testápoló, tüsfürdő/ szappan/ sampon,
fésű/ kefe, hajgumi stb...,
dezodor,
naptej,
parfüm (ha akarsz vinni),
SZUKU (ezt lehet kapni a patikában, szúnyog és kullancs ellen véd).
Gyógyszerek:
- Algopirin/ Aszpirin/ Algoflex/ Kataflán
- Görcsoldó/ Hashajtó/ Hasfogó
- lázmérő -> Lázcsillapító -> Rubofen
- Esetleg torokra Strepsil.
Nem tudom, hogy hova mentek, milyen hosszú az út, ettől függetlenül -> könyv(ek), kártyá(k), stb...
Pénzt, innivalót és ennivalót szerintem feltétlenül vigyél!
Remélem, tudtam egy kicsit segíteni, ha valamit kifelejtettem, bocsánat (majd megpróbálom pótolni)!
Jó nyaralást kívánok Mindannyiótoknak!
Bocsánat, az egyik legfontosabb dolgot kihagytam: fogkefe/ fogkrém/ fogselyem (ha használsz fogselymet).
Ja, és még Fenistil Gél, ez nagyon jól hűsíti a szúnyogcsípést, sebfertőtlenítő spray/ ragtapasz (amikor Horvátországban voltunk, nekem nagyon jól jött volna, de sajnos nem volt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!