Isztambulban mennyi a taxi tarifa 3 személyre a reptértől a belvárosig? (17 km a távolság)
Helló!
Azóta már volt a mamám és a nagybátyám Isztambulba csak én nem mentem, mivel suli volt, ezért majd csak június végén vagy július elején megyek.
Megkérdeztem tőlük és mondták, hogy meglepődtek, mert nagyon olcsó volt 5$ volt kb. :O. Ezen én is meglepődtem, mivel mondták, hogy majd 60 euró körül lesz.
ÉS igen.. még mondták azt is, hogy ha többen utaztok egy taxival sokkal olcsóbb, mint ha egyedül, úgy kb. 15-20 $-t is elkérnek. De látom ti 3an lesztek, szóval olcsóbb lesz.
Mondjuk szerintem az árakat a taxisofőrök szabják meg, ezért eltérő lehet pár dollárral.
Ha még nem késő (és esetleg később mások is keresnek erre).
Tömegközlekedve 3,50 líráért bevisz a metró (6 megálló) és a villamos (kb. 15-16 megálló). Kevesebb, mint 1 óra alatt. Ott a megálló a bazár mellett. Csúcsfogalomban még gyorsabb is, mint a taxi, és kulturáltabb, mint a BKV.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!