Hogy kell repülőegyet vásárolni?
Figyelt kérdés
Nyáron Dublinba szeretnék menni egy ismerősömhöz. Nagyjából már a dátumot is egyeztettük. Még soha nem vettem repülőjegyet. Egyszer ültem már repülőn, de az előkészületeket mind az iskola intézte.
Hozzánk még aránylag közel is van Ferihegy, de lehet, hogy az on-line vásárlás olcsóbb lenne? Aki jártas benne tud segíteni, hogy hogyan fogjak hozzá? Előre is köszi.
2011. febr. 21. 11:16
1/10 anonim válasza:
Vedd online, beregisztralsz a legitarsasag oldalara, aztan kivalasztod a jegyet es koveted az utasitasokat. Nem tul bonyolult. :) Csekkolni tudsz majd az esedekes indulas elott online vagy a repteren, de ott fizetni kell 1-2 ezer forintot. (vagyis nem ott kell, azt is raszamoljak mar a neten, mikor veszed, lenyeg, hogy az plusz koltseg.) Ha ettol idegenkedsz, utazasi irodaba is mehetsz, azok 3000 forint kornyeken szamolnak fel. Repteren a legdragabb, ne ott vedd szerintem.
2/10 A kérdező kommentje:
Jó. Köszi. Ez az utazási irodás ötlet tetszik. Félek, hogy az on-line kattogtatással valamit félreütök.
2011. febr. 21. 11:31
3/10 anonim válasza:
En is ilyen vagyok, nem szeretek online vasarolni, szoval eleinte en mindig utazasiba mentem, ok mar csak tudjak mit csinalnak, csak mostanaban sokat kellett repulgetnem. Azert menj be egy kettobe, mert egy nagyobb 5000 forintot is felszamol egy kissebb meg 2500. Nem mindegy. :)
4/10 A kérdező kommentje:
Igen, én is pont így gondolom.
Mindegyik utazási iroda foglalkozik ilyennel vagy csak az olyan nagyok, mint a VISTA ?
Külvárosi utazsi irodát is érdemes megkérdezni?
2011. febr. 21. 12:10
5/10 anonim válasza:
Persze, en is egy "no name" irodatol vettem, az sokkal olcsobb is, es ugyanugy megcsinaljak. :)
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi. Asszem ez lesz a megoldás. Még azt nem tudom, hogy lehetne őket rávenni, hogy aránylag a legolcsóbb megoldást válasszák. Ugye a +/- 3 nap, meg ilyenek. Kiválasztani azt már én is nagyon jól tudom, csak a többivel van gond. Kekeckedni sem akarok, de nagyon rosszul járni sem. Úgy láttam 10-20e Ft különbség is lehet.
2011. febr. 22. 08:18
7/10 anonim válasza:
Nezd, ok abbol nem profitalnak ha dragabbat adnak el, ok ugyanazt csinaljak, mint amit te csinalnal a netes vetellel, csak nekik mar van rutinjuk. :) A neked legkedvezobbet fogjak adni, ha adsz egy intervallumot, hogy mikor tudsz menni. Plane ha kis irodaval mesz, ok semmilyen kapcsolatba nem allnak legitarsasaggal, ergo nincs hasznuk abbol, hogy neked direkt dragat adnak. Egyebkent te is kinezheted a jegyet es konkretan mondhatod, hogy azt szeretned.
8/10 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy dirrekt nem akarnak rámtukmálni drágát csak biztos nem viselik annyira szívükön hogy olcsó legyen. Meg hát amit most választok holnap már nem igaz. Olyan gyorsan változik a helyzet. De akkor majd megbeszélem velük, hogy mit lehet tenni. Már választottam Irodát.
2011. febr. 22. 11:35
9/10 A kérdező kommentje:
Felvettem a kapcsolatot a legközelebbi travel agencyvel és már válaszoltak is. Ők is ajánlatot adnak először.
Úgyhogy valamennyire tudok választani. Most már menni fog a dolog. Köszönöm a válaszokat.
2011. febr. 22. 15:14
10/10 anonim válasza:
Nincsen mit, szep utazast kivanok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!