Hol lehet olcsón böröndöt vásárolni?
Figyelt kérdés
2010. dec. 15. 18:52
3/10 A kérdező kommentje:
Ezeket én is ismerem, azt hittétek ezzel újat mondtok? Olcsó börönd bolt érdekel, ahol nagy a választék, de nem drága.
2010. dec. 16. 11:12
4/10 anonim válasza:
fogod magad és betipegsz egy kínaiba
nagyon bonyolult?
5/10 anonim válasza:
Feltettél egy kérdést mindenféle kommentár nélkül. Mit vártál, gondolatolvasók vagyunk?
6/10 A kérdező kommentje:
Ez nem volt válasz.
2010. dec. 16. 21:50
7/10 anonim válasza:
Akkor miért nem írtad oda hogy ezeket ne írjuk !!! Stupid !
8/10 anonim válasza:
sárkány center, ázsia center... kínai boltok... de ha online akarod megtenni, akkor vatera, teszvesz, ebay...
9/10 anonim válasza:
"Akkor miért nem írtad oda hogy ezeket ne írjuk"
Mert egy végtelenül önállótlan, lusta, arrogáns és bunkó ember a kérdező. -.-
10/10 anonim válasza:
Szia!
Én a www.taskaweb.hu -n vettem az bőröndömet nagyon olcsón. Vannak minőségi bőröndök és utazótáskák is, mint például Samsonite, de vannak nagyon olcsón is!! Főleg az akciós termékeket érdemes megnézni, én is így vettem a sajátomat.
A kiszolgálás is remek, én teljesen elégedett voltam. Remélem segítettem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!