Hol van Bora Bora? :$
Figyelt kérdés
2011. jan. 20. 21:32
1/11 anonim válasza:
2/11 anonim válasza:
amúgy youtube-on néztem egy videót, aztán a feltöltőtől megkérdeztem , hogy meddig voltak, mennyibe került stb...
azt írta, hogy 2008ban voltak ott 1 hétre a feleségével , akkor 11.000$ volt, hogy most mennyibe kerülhet nem tudom.
4/11 anonim válasza:
pont azt linkeltem be neki én is -.- de nem baj
6/11 anonim válasza:
akk nem megyünk együtt?: ( oké :"(
7/11 A kérdező kommentje:
lány vagyok :D bocsi csak eddig nem láttam a válaszokat..annyira jó hely basszus..annyira el szeretnék menni:)
2011. jan. 20. 22:30
8/11 animagemella válasza:
Csendes-óceán> Francia Polinézia> Társaság-szigetek. Jártam arra luxushajón melózva, felejthetetlen, szóban alig megfogható. Bora Bora az egyik legkisebb sziget, és a legdrágább, inkább sznoboknak. Nem lehet kevésbé szép és izgalmas pl. Raiatea és Huahine. Tahiti, a legnagyobb sziget, szintén nem utolsó. Mellette Moorea gyönyörű, de azt hiszem szintén eléggé felkapott. Marquises-szk., szintén Fr. Polinézia tagjai, még félreesőbb, nehezebb elérni, de szintén szép lehet.
10/11 anonim válasza:
Francba, már lelőtték :D
De tovább tudom vinni, mert a Bora (a fóccágenny Bora) borát keresi...
A Bora bora (alkoholos szőlőleve) valószínűleg a Bora csomagtartójában van ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!