Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Ki utazott már chouchette-tel?

Ki utazott már chouchette-tel?

Figyelt kérdés
franciaországban utaznék, arra lennék kiváncsi, hogy a jegy árában benne van a chouchette vagy azért külön kell fizetni?
2011. jan. 18. 16:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Magyarul egyébként kusett. Én törökországba mentem így, eleve kusett-es jegyet kell venni, mert az olyan, hogy az ülést alakítjátok át ággyá. Pontosabban a fülkében ugye van egymással szemben a 2 ülés, amin 3-3 ember fér el. Az egyik ágy maga az azs ülés, a másik a támla felnyitva, a harmadikpedig felette szintén egy kinyitható cucc, tehát 2 szint van egymás felett (van ahol csak 2). Szóval ha kusettes jegyet veszel, ami drágább, mint a sima ülőjegy, akkor abban nyilván benne van, hogy ott is alszol.

Amúgy nem vagyok biztos benne, hogy franciaországba ez olcsóbb, mint egy repülőút, arról nem is beszélve, hogy sztem kb 2 éjszakát kell a vonaton aludnod, ami nem egy élmény...

Törökországba is csak azért mentünk így, mert csoportosan mentünk és kaptunk támogatást is, így kb az utazás majdnemhogy ingyen volt, de ha egyénileg mennék, akkor valószínűleg a repülőt választanám, mert ha mondjuk a vonat oda-vissza kb 30e és a repcsi meg 40, akkor inkább kifizetek plusz 10e-t, de egy óra alatt ott vagyok...

2011. jan. 20. 22:27
 2/4 A kérdező kommentje:

metz-nice vonalon 12 óra út...

azért gondolkodok vonatban, mert hiába olcsóbb repülni, ami nekem pont jó lenne járat csak reggeli órákban van, ami számomra a reptéren való éjszakázást jelentené (bonyolult a sztori)

2011. jan. 20. 23:47
 3/4 A kérdező kommentje:

megvan a jegyem couchettel :)

nem került többe mint a repjegy...

2011. jan. 30. 12:45
 4/4 anonim ***** válasza:

legaláb többe nem kerül :)

Jó utat!

2011. jan. 30. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!