A metin2-őbe ha sokat használunk egy kardot elromolhat?
Én tudom mi köze van.
A gyerek annyira belehülyült a metin2-be, hogy készül véglegesen a játék világába költözni, mint a Mátrixba és előtte olyan tanácsokat kér tőlünk amiket majd ciki lesz megkérdezni a játékvilág lakóitól, mertha kiderül róla, hogy n00b akkor senki se fog szóba állni vele.
Várjál, beszartok! Van egy másik már régi metines kérdés is, az is az utazásban van, egészen pontosan az Ausztrália rovatban! :D Ezek összebeszélnek!
Kérdező nézd meg az itemet, ha van rajta valami szám, mondjuk 100/100 vagy ilyesmi és az egyik csökken, mikor használod, akkor igen elhasználódhat. A metinnel konkrétan nem tudok segíteni, mert szar játék, kb. 20 perc után töröltem úgy egy éve, de ez minden játékban így van. Amúgy duration van általában, de hogy a béna fordításukkal mit használhatnak rá, ha van ilyen azt nem tudom. Amúgy, ahol aranyat lehet bányászni, az még mindig az Aranyér?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!