Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Ilyenkor mi a teendő?

Ilyenkor mi a teendő?

Figyelt kérdés
Kiköltözünk párommal egy ismerőshöz Írországba. Viszont nekem van egy fogamzásgátló tapaszom amit nem tudom hogy tudok majd megoldani hogy ott is tudjam használni. Hogy esetleg kint is kell keresnem egy nő gyógyászt aki felírja? Vagy ha elvan nekem postázva az megoldható lehet? Egészség ügyi okok miatt mást nem használhatok csak ezt a tapaszt és nem tudom hogyan lehetne megoldani hogy ott is hordhassam.

okt. 27. 17:20
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nagy eséllyel amúgy is kell egy egészségügyi biztositast kötnöd. Ha meg van, elmesz az orvoshoz és elrebeged a problémádat.
okt. 27. 17:47
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Kérsz az otthoni nőgyógyáazodtól meg a többi szakirvostól papírt az állapotodról. Hivatalosan lefordíttatod és megkeresed kint első körben a háziorvosod aki továbbküld a szükséges helyekre.
okt. 27. 18:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Megkérdezed a kint élő ismerőst, aki ha nem nő, valószínűleg akkor is ismer kinti nőket...
okt. 30. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!