Honnan érdemes kemény falú bőröndöt venni?
Figyelt kérdés
Ha minden igaz akkor szeptembertől kolis leszek, de nincsen bőröndöm, ehhez szeretnék segítséget kérni. Egy közepes méretű fekete,kemény falú bőröndre gondoltam, de nem tudom hol ajánlott ilyet vásárolni. A válaszokat előre is köszönöm<3aug. 4. 23:16
1/5 anonim válasza:
Fb- Marketplace-en. A vászon bőröndök tartósabbak..
2/5 anonim válasza:
Mi a kínaiban vettük, viszonylag olcsó s jó is.
3/5 anonim válasza:
A primarkban vettem, jó minőségű és olcsó
4/5 anonim válasza:
Ezek szerint kb. heti gyakorisággal fogod használni, így ha belefér a keretbe én nem olcsó gagyit vennék, hanem valami jó minőségűt, még ha sokkal drágább is, pl. Samsonite-ot. Ezek 20 múlva is jók lesznek és nincs az, hogy az egyik héten ez törik le, a másik héten az. Olcsót csak akkor vennék ha nagyon ritkán kell, nem rendszeres használatra.
5/5 anonim válasza:
Pont ilyen borondoket lattam most hetvegen a Tediben vagy a Kikben (egymas utan voltam a kettoben, ezert nem emlekszem pontosan hogy melyikben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!