Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Lázas repülés és utazás betegen?

Lázas repülés és utazás betegen?

Figyelt kérdés
Holnap utaznánk el, viszont eléggé betegek vagyunk a férjemmel. Mire ügyeljünk? Persze gyógyszereket viszünk magunkkal, tünetenyhítő szereket. Maszk stb. Első 1-2 napon tudjuk hogy rossz lesz persze, de lemondani nem szeretnénk, 2 éve erre vártunk, azóta sehol nem voltunk kb még szabin sem. Illetve akik szintén így jártak mennyit vett el az élményből pl, városlátogatás során, hogy betegek voltatok?

2024. ápr. 15. 14:46
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
Hát ha valóban influenzásak vagytok, jól kibaxtok kb minden utastarsatokkal, a repülő szemelyzetevel együtt. Az is klassz lesz, ha rosszul lesztek és a hotelben töltitek majd szenvelegve az egész idot. Inkább próbáljátok meg attenni
2024. ápr. 15. 14:58
 2/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudjuk már áttenni munka miatt. Maszkot felteszünk az út alatt.
2024. ápr. 15. 14:59
 3/6 anonim ***** válasza:
61%
Azt ugye tudod, hogy a maszk a világon semmitől nem véd meg senkit? Ha nem tudjátok attenni, akkor simán le kell mondani.
2024. ápr. 15. 14:59
 4/6 anonim ***** válasza:
70%
Ha a reptéren látszik rajtatok, hogy betegek vagytok, a légitársaság kikötheti, hogy csak orvosi engedéllyel szállhattok fel a gépre. Ha egy utas rosszul lesz a fedélzeten, és gyorsan le kell szállni valahol útközben, az nekik anyagilag veszteség (plusz reptéri díjak, üzemanyag, késik a járat, stb.) Ti rizikózhattok, de ők lehet, hogy nem fognak.
2024. ápr. 15. 19:43
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Fu, hat ez jo nagy szivas, remalmom nekem is. En mar utaztam betegen, az első 2 nap nekem nagyon rossz volt, utana mazlimra hirtelen jobban lettem. Sztem sokat levesz az elmenyből, en legalabbis olyan vagyok, ha nem erzem jol magam, semmi kedvem a varosban maszkalni meg rovid időt se, amit amugy imadok. Es nekem akkor meg tenyleg mazlim volt, hogy jobban lettem kb felidőben. Most pl 2 hete vagyok beteg, most kezdek el jobban lenni, nagyon nehezen jovok ki belole, de szerencsere most itthon vagyok, még eszembe is jutott tobbszor is, h de jo hogy nem mostanra van utazasom.

Szoval tenyleg talan szerencsesebb lenne modositani, meg ha egy kicsit buktok is rajta esetleg.

2024. ápr. 15. 20:24
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
En tavaly jartam igy. Zürichböl repültünk Dubaiba. Az indulaskor meg egeszseges voltam. Valoszinü a repülön elkapott a corona virus. 3 nap lappangas, utana kitört pont aznap, amikor tovabbrepültünk Singapurba. A repülögepen mar beteg voltam, vegig aludtam. Megerkeztünk a hotelba Singapurban, es olyan rosszul voltam, hogy a korhazba kellett menni az emergency osztalyra. Rögtön megallapitottak, hogy Covid, kaptam gyogyszert, 2 napig agyban voltam, majd fölkeltem, de iszonyu gyenge voltam, alig birtam menni, mindig meg kellett allni pihenni. Aztan valahogy jobban lett. 5 nap mulva repültünk tovabb Thailandra, Koh Samui szigetre, ott sem voltam meg teljesen rendben. De ez a corona. Teljesen mas eleterzes összehasonlitva az influenzaval. Viszont ennek ellenere nagyon elveztem ezt az utat.
2024. ápr. 17. 09:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!