Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Hová érdemes utazni, ha?

Hová érdemes utazni, ha?

Figyelt kérdés

... Ha elég sok felé jártam már a világban, és úgy szeretnék utazni, hogy ne turistakkal tömött desztinaciokra menjek?

Van még olyan hely a világon, amit érdemes felkeresni, de nem a szokásos turista csapdákat találom, ha odamegyek?

Olyan hely, ahol nincsenek tömegével ázsiai, amerikai tömegek?

jan. 5. 10:12
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Kicsit sok a szóismétlés, bocsánat. 😃
jan. 5. 10:13
 2/16 anonim ***** válasza:
63%

"Van még olyan hely a világon, amit érdemes felkeresni, de nem a szokásos turista csapdákat találom, ha odamegyek?"

Nem, az egész világ egy turistaparadicsom... Nem értem tulajdonképpet mit vársz erre a kérdésre, kezdjük el felsorolni a több millió helyet ami nem frekventált turizmus szempontjából? Legalább szűkítetted volna az érdeklődési körödet, mert így elmehetsz Új-Zélandra kirándulni a hegyekbe ahol szintén kevés az ember vagy például Brazíliába Cachoeira da Prata településre ahol kevesebben laknak, mint egy Balatoni településen és a legtöbb ember azt sem tudja hogy létezik, de akár Taktaharkányba is elutazhatsz múzeumot látogatni és így tovább, végtelenségig lehetne sorolni...

jan. 5. 10:22
 3/16 A kérdező kommentje:

Gondoltam az "érdemes felkeresni" kitétel eléggé leszűkíti a halmazt.

Bár abban igazad lehet, hogy Mátészalka és Alsomocsolád is lehet érdekes hely egy utazó számára. (nem)

jan. 5. 10:34
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Madagaszkar, Etiopia, Ugqnda, Algeria, Szudan, Kozep Azsia orszagai, Pakisztan, Iraq kb millio van ami nem tipikus turista paradicsom es el tudsz tolteni heteket ugy hogy nem latsz mast vsak helyit.
jan. 5. 10:43
 5/16 A kérdező kommentje:

Madagaszkárt nézem egy ideje, de oda csak úgy mehetsz, ha kutató vagy. Tudsz esetleg kiskaput?

Ami még érdekesnek tűnik, az Észak Korea.

jan. 5. 10:59
 6/16 anonim ***** válasza:
Akár országon belül is lehet találni nem turistaparadicsomot. Ismerősöm mesélte, hogy Kanári-szigeteken egy tök eldugott helyen voltak. Csak nem Tenerife-re kell menni.
jan. 5. 11:24
 7/16 anonim ***** válasza:
48%

"Gondoltam az "érdemes felkeresni" kitétel eléggé leszűkíti a halmazt."

"Ami még érdekesnek tűnik, az Észak Korea."

Igen, nekem is egyből ez ugrott be. Ezen kívül még érdekes lehet Gázaváros turisztikai látványosságát szemlélni manapság vagy Ciszjordániában kalandozni. Esetleg közelebbi úticél lehet Ukrajna keleti része és a Krím-félsziget, de ha távolabbi helyekre vágysz tárt karokkal várnak a Száhel-övezetben is.

jan. 5. 12:02
 8/16 A kérdező kommentje:

Nyilván jól be akartál szólni, de csak a saját tajekozatlansagodat sikerült bemutatnod.

Az általad sorolt helyeken háború zajlik.

Észak Koreában viszont nem.

Cserébe van állami "patyonkin" turizmusa.

Ez minimum érdekes szerintem.

jan. 5. 12:50
 9/16 anonim ***** válasza:
51%
Ki az az épelméjű aki Észak Koreába vágyik? Menjetek csak...
jan. 5. 14:04
 10/16 anonim ***** válasza:
@9 Én voltam, kamaszkorom óta akartam menni. Minden rettenetességével együtt is lenyűgöző hely, főleg, hogy alig van hasonló a világon. Türkmenisztán meg Eritrea nagyjából.
jan. 5. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!