Vannak olyan szinvonalasabb feketeafrikai országok amelyek azért megütik a közép-kelet-európai szintet amelyek ajánlhatóak kompatibilisek egy k.k.európához szokott túristának vagy felejtős?
A világ egyik legbiztonságosabb régiójában élünk, ilyen tekintetben a szub-szaharai országok között nincs hasonlítható. Infrastrukturálisan szintén nem, egy átlag marshrutka luxus a legtöbb bush taxihoz képest. Afrika fárasztó, frusztráló, időnként egyenesen őrjítő és ezekkel együtt csodálatos.
Előtte viszont el kell menni pár kicsit neccesebb ázsiai országba edződni.
Harom afrikai orszagban jártam.
Dél Afrikaban Fokvaros, igazi nyugati szinvonalu varos. Biztonsagos, modern, tiszta, stb
Johanesburgban azonban mar nem mertem egyedul boklaszni a varosban.
A masodik orszag uganda volt,ott eleg nagy putri volt, de biztonsagos, korhazban is jartam ott egy kisebb serulessel, siman hoztak a magyar szinvonalat. A hotelek szinvonalasok voltak.
A harmadik Ruanda, az szerintem a eleg fejlett afrikai orszag
A legtöbb nagyobb város arrafelé ugyanolyan, mint Európában, a kiesö, vidéki részek meg szintén, esetleg az infrastruktúra rosszabb.
A nagy(obb) városok belsö részei annyira biztonságosak, Mint Budapest belvárosa, a külsö részek meg mint a külterületek BP-en.
Javaslom, nézz meg képeket az adott országokban lévö városokról és akkor rájössz, nem olyanok, mint amit a propaganda állít, hogy nincs még úttest sem
Nézd végig PPPeter YT Africa sorozatát, meglepődsz majd, milyen helyekre mentek - ahol még út sem volt, semmi...
Nagyon jó, imádtam, de sohasem mennék oda, ez is tény.
6-os: egyszer nézd meg, milyen "utifilmek" vannak Magyarországról, ahol csikósok nyargalnak lovakon, az emberek középkori helyeken élnek, mai környezet, lehetöségek, viselkedésmódról szó sincs!
Ne ilyesmikböl akarj tájékozódni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!