Hogy lenne minél olcsóbb az út Amszterdamba?
Figyelt kérdés
Haverokkal mennénk Amszterdamba és arra vagyok kíváncsi hogy lehetne minél olcsóbb az út? Én repülőre gondoltam.2010. okt. 4. 21:07
2/6 anonim válasza:
Ha az M1 elején stoppolsz, srácoknak jó esélyük van, a meleg 50-60 körüli üzletemberek nagy előszeretettel veszik fel a fiatal fiúkákat csak jó társaságnak, ha már egyszer távol a család :)
(ez komoly ....)
3/6 A kérdező kommentje:
Hát mivel vagy 5-en mennénk ezért a stoppolás az felejtős
2010. okt. 5. 14:48
4/6 anonim válasza:
repcsi csak a malév megy közvetlenül. én is tervezem, hogy megyek: wizzairrel Eindhovenbe és onnan "intercity" A'damba. így a kb 40ezres utat lecsökkentettem 20ra (10e repülő, 10e vonat). IC 30 percenként jár és 80-90 perc az út, közben ha akarok lepattanok Amstelbe, hazafelé körülnézek Eindhovenben és máris többet láttam, mint a maléves baromi drágával. ha még olcsóbb kell, vonat helyett mehettek busszal Eindhovenből, az kb 2 és fél óra.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Hát majd még meglátjuk mert mi csak Amszterdamba akarunk majd menni ^^
2010. okt. 5. 20:20
6/6 A kérdező kommentje:
Mondjuk az is igaz hogy úgy olcsóbb. nem muszáj közvetlen járat legyen de kössz
2010. okt. 5. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!