Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Hogy lenne minél olcsóbb az...

Hogy lenne minél olcsóbb az út Amszterdamba?

Figyelt kérdés
Haverokkal mennénk Amszterdamba és arra vagyok kíváncsi hogy lehetne minél olcsóbb az út? Én repülőre gondoltam.
2010. okt. 4. 21:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Vitesd ki magad egy kamionossal.
2010. okt. 4. 21:15
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha az M1 elején stoppolsz, srácoknak jó esélyük van, a meleg 50-60 körüli üzletemberek nagy előszeretettel veszik fel a fiatal fiúkákat csak jó társaságnak, ha már egyszer távol a család :)

(ez komoly ....)

2010. okt. 4. 21:19
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát mivel vagy 5-en mennénk ezért a stoppolás az felejtős
2010. okt. 5. 14:48
 4/6 anonim válasza:
100%
repcsi csak a malév megy közvetlenül. én is tervezem, hogy megyek: wizzairrel Eindhovenbe és onnan "intercity" A'damba. így a kb 40ezres utat lecsökkentettem 20ra (10e repülő, 10e vonat). IC 30 percenként jár és 80-90 perc az út, közben ha akarok lepattanok Amstelbe, hazafelé körülnézek Eindhovenben és máris többet láttam, mint a maléves baromi drágával. ha még olcsóbb kell, vonat helyett mehettek busszal Eindhovenből, az kb 2 és fél óra.
2010. okt. 5. 19:41
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Hát majd még meglátjuk mert mi csak Amszterdamba akarunk majd menni ^^
2010. okt. 5. 20:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Mondjuk az is igaz hogy úgy olcsóbb. nem muszáj közvetlen járat legyen de kössz
2010. okt. 5. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!