Mennyi időt hagynátok rá a budapestre tartó buszra/vonatra bécsből ebben az esetben?
Légitársaság menetrendje szerint reggel 6ra ér a repülő Bécsbe. Kicsekkolás, esetleges késés stb..
Pl 9 órai busz/vonat megfelelő választás lehet?
Ha jol veszem ki szavaidbol, tengerentuli / hosszu jarattal érkezel Bécsbe. (a "zombiság" és a reggel 6 orai érkezés alapján)
(én még csak Europan belülröl repültem Bécsbe, és ott teljesen egyetértek az elöttem szolokkal: max 30 perc alatt mindig kiértem, és nem volt jelentös késés sem.) Tengerentuli jarattal Bécsbe még nincs tapasztalatom, de ajánlom kicsit utananézni, mennyire jellemzök a késések, ill. ott hozza kell szamolnod az utlevélellenörzést stb is - ennek ellenére is ugy gondolom, hogy a 3 ora normál esetben (ill. még viszonylag normalis késés esetén is) elég kell legyen ... de garanci'at nyilv'an senki sem fog tudni adni.
Esetleg hasznos lehet ha kifejezetten olyanok is megszolalnak, akik tengerentuli jaratokkal repültek mar Bécsbe.
Óránként indul vonat Budapestre lehet már a 7órasit is eléred.
Ne vedd még előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!