Milyen hivatalos ügyintézés kell ahhoz hogy kimenjek külföldre dolgozni hosszabb távra?
Mondjuk nem ártana tudni, hogy mit akarsz ott dolgozni....
Mert ugye a leendő munkahelytől is függ, hogy miket kérnek. Pl. végzettségre vonatkozó bizonyítványok, egyéb okmányok fordítása és hasonlók.
Amúgy meg _előre_ kell munkahelyet leszervezni, még itthonról. És akkor sima ügy, hogy ők mit kérnek. És ha már megvan az igérvényed, akkor tudsz lakást / albérletet keresni (még mindig itthonról).
Úgy látom, még az itthoni viszonyokkal sem vagy igazán képben.... Mi az, hogy "hogy megyek el orvoshoz"???
Nyilván kell hogy legyen társadalombiztosításod/egészségbiztosításod. Ugyanúgy, mint itthon. Ha van munkahelyed, akkor tiszta ügy, ők bejelentenek, és fizetik utánad a kötelező egs.biztosítást.
Milyen melót keresnél?
Bocsánat, hogy segíteni próbáltam. ígérem, legközelebb nem teszem.
Provokatív? Micsoda? Az, hogy leírtam a reális helyzetet?
Hát akkor álmodozz! Azt lehet határok nélkül...
Korrekten? Ember.... mondatonként hol lekezelően írt, hol pedi viszonylag normálisan.
Ne írjatok nekem semmit. Hagyjuk.
Válaszoló: *Megválaszolja a kérdést.*
Kérdező, ignorálva a válasz tartalmát: "PFÚJ MINDEN BUNKÓ ÉS LENÉZŐ!"
#9: Hát igen, ez az esszenciája sajnos. :(
Amúgy meg tényleg nem bántásból, de millió ilyen blog van, ahol hús-vér emberek leírják a konkrét tapasztalatokat. Az egyik legjobb (bármely ország tekintetében) a Határátkelő blog.
Ugyan nem friss poszt, de a lényeg lejön belőle:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!