Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Alaszkába lehet még aranyat...

Alaszkába lehet még aranyat találni?

Figyelt kérdés
Nemrég hallottam,hogy ott régen mosták az aranyat.Ha én is mosnék aranyat,lehet ott találni anyit,hogy itthol vehessek egy panelt?

2022. nov. 10. 07:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet, de sok kutatás és pénz kell hozzá, hogy értékesíthető mennyiséget tudj kitermelni, földet venni, bizonyítani ott mennyi arany van, van,e fedezeted, gépek kellenek, stb
2022. nov. 10. 08:14
 2/5 anonim ***** válasza:

Van egy nagy kedvencem. Noralynak hívják 6 éve járja a világot egyedül, motorkerékpárral. Most Alaszkában van (Vagy lehet, már vége az évadnak?)

Ő mosott aranyat, hogy milyen eredménnyel nem tudom.

Külföldi látogatóként aligha tudsz jelentősebb mennyiségűre szert tenni, és lehet, ki sem hozhatnád.

A NatGeon megy egy sorozat, de azt nem szoktam nézni. Most beleolvastam az ismertetőjébe. Nagyon komoly beruházást igényel, nagy kockázattal jár, és a szezon nagyon rövid. Évente maximum száz nap.

2022. nov. 10. 10:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Mennyi pénzed van rá, hogy koncessziót vásárolj ott?

Mert azt gondolom sejted, hogy nem lehet találomra bárhol nekiállni aranyat keresni, mosni....

Nem is szólva, amit az 1-es már leírt...

2022. nov. 10. 11:54
 4/5 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Félreérthetően fogalmaztam, de a lényeget olyan nagyon nem érinti. Noraly biogeológus, és utazásai során az ilyen dolgok is érdeklik. Szóval nem komoly aranybányászatba kezdet, hanem csak pár percet töltött ezzel folyóparton.
2022. nov. 10. 12:00
 5/5 lencsefőzelék ***** válasza:
67%
Alaszkába csak utazni lehet, aranyat találni legfeljebb AlaszkáBAN lehet. Az itthol helyett legközelebb itthont írj, valamint az írásjeleid után hagyj egy-egy szóközt.
2022. nov. 11. 01:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!