Alaszkába lehet még aranyat találni?
Figyelt kérdés
Nemrég hallottam,hogy ott régen mosták az aranyat.Ha én is mosnék aranyat,lehet ott találni anyit,hogy itthol vehessek egy panelt?2022. nov. 10. 07:35
1/5 anonim válasza:
Lehet, de sok kutatás és pénz kell hozzá, hogy értékesíthető mennyiséget tudj kitermelni, földet venni, bizonyítani ott mennyi arany van, van,e fedezeted, gépek kellenek, stb
2/5 anonim válasza:
Van egy nagy kedvencem. Noralynak hívják 6 éve járja a világot egyedül, motorkerékpárral. Most Alaszkában van (Vagy lehet, már vége az évadnak?)
Ő mosott aranyat, hogy milyen eredménnyel nem tudom.
Külföldi látogatóként aligha tudsz jelentősebb mennyiségűre szert tenni, és lehet, ki sem hozhatnád.
A NatGeon megy egy sorozat, de azt nem szoktam nézni. Most beleolvastam az ismertetőjébe. Nagyon komoly beruházást igényel, nagy kockázattal jár, és a szezon nagyon rövid. Évente maximum száz nap.
3/5 anonim válasza:
Mennyi pénzed van rá, hogy koncessziót vásárolj ott?
Mert azt gondolom sejted, hogy nem lehet találomra bárhol nekiállni aranyat keresni, mosni....
Nem is szólva, amit az 1-es már leírt...
4/5 anonim válasza:
2. vagyok. Félreérthetően fogalmaztam, de a lényeget olyan nagyon nem érinti. Noraly biogeológus, és utazásai során az ilyen dolgok is érdeklik. Szóval nem komoly aranybányászatba kezdet, hanem csak pár percet töltött ezzel folyóparton.
5/5 lencsefőzelék válasza:
Alaszkába csak utazni lehet, aranyat találni legfeljebb AlaszkáBAN lehet. Az itthol helyett legközelebb itthont írj, valamint az írásjeleid után hagyj egy-egy szóközt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!