Horvátországban milyen árak vannak a boltokban? Érdemes itthonról konzerveket vinni?
Figyelt kérdés
2022. aug. 24. 20:28
11/17 anonim válasza:
10# Igazad lehet, kis túlzással írtam a svájci megjegyzést.... Bár sajnos ott még nem jártam. Ami a Svájc árait illeti, annyit hallottam, hogy nagyon drága Német o.hoz képest is. Amúgy
Nem szeretek élelmiszert magammal vinni. Max. szendvics, víz, üdítő útközben és első reggelihez alapanyagok ha nem szállodába megyünk. Élvezem a kinti vásárlást, minden részletét tekintve,mivel minden egy kicsit más. 1 es voltam.
12/17 anonim válasza:
Nemrég jöttünk haza, szerintem nem érdemes konzervet vinni. Kaját max az útra. Akkor mar inkább szendvics. Felvagottat kenyeret, virslit vettünk helyben, az tűrhető. Lehet hogy a street food is dragabb valamivel mint itthon, de ha azt nezed hogy tengerpart, mindjárt nem ajulsz el .Vendéglőben valóban drágább,ott mi is csak parszor ettünk. Annyira nem vészes. Központi helyen 50 kuna volt egy hambi, annyira nem volt nagy szám, de most bomtottunk volna ki egy paradivsomos husgomboc konzervet a palmafak alatt? Fagyi kb 18kuna, de nagyobb adag es nagyon finom volt. Saláta utcai árusnal 30kuna. Ennyi sajna amire emlekszem. Egyszer ittam koktelt, na az viszont drága volt.
13/17 anonim válasza:
12: durva, mekkora különbségek vannak, ahol mi voltunk, 10 kuna volt egy gombóc fagyi.
14/17 anonim válasza:
Splitben, Hvaron 15-16 kuna volt egy gombóc.
15/17 anonim válasza:
Szinte ugyanazok az árak vannak, szóval ha itthon nem haltál éhen, ott sem fogsz.
De egyébként ha konzervekkel akarsz nyaralni, inkább felejtsd is el.
16/17 anonim válasza:
14,a 18 kuna is Splitben volt, de az felkapott rész volt, lehet kijjebb olcsóbb( vagy rossz a memóriám 🙂)
17/17 anonim válasza:
A 10 kunás fagyi Loparban volt, Rabon asszem 15 volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!