Milyen helyet javasoltok külföldön szeptember közepi utazás esetén?
Figyelt kérdés
A párom nyáron általában nem kap szabadságot, ezért szeptemberben szeretnék utazni. Főképp olyan helyek érdekelnek, ahol szeptemberben meg napos az idő, tengerközelség és kirándulási lehetőségek is vannak. Ázsia, Afrika nem jönne most szóba. :) Érdeklődöm Ciprus iránt, akinek van ottani tapasztalata, szívesen olvasnám.2022. jan. 2. 19:31
11/12 anonim válasza:
Részemről teljesen őszinte válasz volt, hogy kéthetente mentem Ciprusra, mert 8-10.000 forintba került a repülőjegy és olcsóbb, kényelmesebb volt, mint a Balatonra menni.
Decemberben kétszer voltam, januárban is van jegyem, de veszni hagyom inkább, mert bevezettek egy új szabályt a Covid tesztre, ami megdobja a költségeket.
Akik irigyek, nyugodtan lepontozhatnak, én ugyanúgy fogok járni nyaralni télen, nyáron.
12/12 anonim válasza:
Mit nem értesz? Itt a gyakorin mindenki gazdag, jómódú. Itt mindenki 2 hetente jár Ciprusra, na meg Maldívra. Őket parodizálom.
Ha csak itt a Gyakorin lévő kérdéseket és válaszokat nézzük, akár azt is hihetnénk, hogy Magyarországot Svájchoz csatolták és uitt is olyan az életszínvonal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!