Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » A hugom 13 éves! Ez igy...

A hugom 13 éves! Ez igy lehetséges? Bövebben lenn

Figyelt kérdés
azt szeretném hogy kijöjjön hozzám,és itt tanuljon!de sajnos anya most nem tud kijönni,ezért az unokanövéremmel jönne...vele repülhet a hugom vagy csak szülökkel lehet?és ahhoz mi szükséges h ö itt tanulhasson?am Írországban élek...elöre is köszi
2010. aug. 30. 13:39
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
hány éves vagy?
2010. aug. 30. 14:20
 2/9 anonim válasza:
70%
HA van útlevele stb... akkor biztos. Én 11 évesen elutaztam EGYEDÜL hollandiába repcsivel 14/L
2010. aug. 30. 14:55
 3/9 anonim válasza:
100%

Szerintem írd másik kategóriába vagy kérd meg a szerkesztőket,hogy tegyék át,mert itt többségében csak kamaszok járnak, és nem hiszem,hogy lenne valaki aki tudná,értene ehhez.

Esetleg a Családi kapcsolatok,vagy az Utazás kategóriába írd át azt több felnőtt olvassa és megkaphatod a neked kellő választ.

2010. aug. 30. 16:13
 4/9 A kérdező kommentje:
KÖSZIKE!am 20 vagyok...
2010. aug. 30. 16:24
 5/9 riita. válasza:
50%

1.,Repülni egyedül is repülhettne,csak a jegyet kell megvenni meg útlevél kell.

2., úgy érted,hogy kiköltözzik hozzád és ottani polgár/diák legyen??Ott járjon iskolába??Ott éljen??És haggya itt a hazáját??Ezt ő is szeretné?Kinek az ötlete volt ezt??A szülők beleegyeznek ebbe??Nem igen értem ezt.

2010. aug. 30. 17:03
 6/9 anonim válasza:

ha a szülők benne vannak,megy neki a nyelv[mert ha nem annyira,akkor nem ajánlanám,mert csak rossz lesz neki az elején,hogy nem nagyon tud senkivel se beszélgetni a veleegykorúak közül.

meg hát a legfontosabb,hogy ő szeretné-e?

2010. aug. 30. 17:09
 7/9 A kérdező kommentje:

persze!igen azt szeretném h itt éljen eben az országban velem és h az itt járjon suliba!

lehet hogy az elején még szokatlan lkesz neki de majd megszokja és szerintem késöbb majd ez az ö haszna lesz a végén majd jobban tud angolul mint én ddd meg igy akár egy ügyvéd vagy egy komolyabb hivatásu ember is lehet majd belöle....am ez elsösorban anyának az ötlete volt!!!minden kezdet nehéz de majd meghozza a gyümölcsét....nem mindenkinek adodik egy ilyen lehetöség h külföldön tanuljon,föleg igy h még a tesoja is vele lesz ddd

2010. aug. 30. 22:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát ezt iskolája válogatja...
2010. aug. 31. 09:43
 9/9 riita. válasza:

Nem tudom,ha őis szeretné és a szülők is akkor megoldható persze.

De ha ENGEM (!!) szakítottak volna ki a kis világomból 13-14 évesen nem tudom mit tettem volna.

És attól mégis lettem valaki,és mégis tudtam elismert ember lenni a szakmámban havonta utazok külföldre,pedig itthon éltem(élek) olyan körülmények között nőttem fel ami nem éppen megszokott,ha ösztöndíjat nem kaptam volna akkor szemetet szednék a téren.

Anyámékat az sem érdekelte volna ha a 8 álltalánost nem végzem el,pedig ha egyest kaptam úgy megvertek,hogy kék.zöld voltam az iskolában.

Ma meg azt mondják,hogy mennyit alapozták a jövőmet (közben még mindig lese szar.nak),de mindegy nem ez a lényeg.

Az biztos,hogy nehéz lesz neki és szokatlan,de ha megy neki az angol nyelv akkor jó,de akkor is magán tanár kell majd neki,hisz teljesen más az egész történelmük meg mindenük,mint nekünk itthon.

Ha még kisgyermek ként (elsős korában) vitted volna ki akkor lett volna a legjobb,de ami késik ne múlik.

Én a lányomat NEM engedném ki a 20 éves testvéréhez..

14 éves a lányom.

Az,hogy nyáron 3 hónapot kint töltünk külföldön az más,de ,hogy ott éljen nem!

Ha felnő és ott akarja magát elkötelezni akkor mehet,ha elköltözik tőlem akkr valószinűleg énis többet leszek külföldön.

Persze ez az én véleményem ez magán jellegű dolog te se szólsz bele az én életembe én se szolók bele a tiétekben,ez így korrekt.

Ez egy puszta vélemény és saját vélemény.

2010. aug. 31. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!