Mit szeret játszani 2-4 éves kisfiad? Bővebben lent.
Babysitterként fogok dolgozni szeptembertől Németországban. két 4, és egy kétéves kisfiúra kell vigyáznom. Ehhez szeretnék ötleteket gyűjteni, h miket játszak velük.
Gondoltam ugye rajzolás/festés, gyurmázás, ilyesmikre. Egyéb ötletek?
Van egy 20 hónaposom és egy 3.5 évesem.
A nagy szeret: rajzolni, festeni, gyúrmázni, gyerekollóval vágni, szerepjátékozni, motorozni, biciklizni, futkározni, ugrálni, építeni, vonatozni, autózni, szereti a matricás füzeteket, nekivaló kis feladatsorokat (labirintus főleg), szeret homokozni, várat építeni... sokmindent:)
A pici igaz még nincs 2 éves, de nagyon szereti a készségfejlesztőket, mula torony, építőkockák, puzzle, autók, autópályák. Ő is szereti a gyurmát nyomkodni, a hozzá való formákat használni. A ceruzákat, zsírkrétákat is használja, bár ugye ő még csak firkál, de nagyon élvezi. Minap ő is kapott egy ecsetet a kezébe, mártogatta a vízbe, majd a papírra. Én olyan kifestőt szoktam venni, amihez csak víz kell, festék nem. Ezen elpamacsolt:)
Ő is szeret kint motorozni, homokozni, futni, mászkálni...
És most, hogy jön az ősz, nagyon tudom ajánlani neked, hogy menjetek le a levegőre, sétáljatok. Lehet szedni majd gesztenyét, mogyorót, diót, hullanak a levelek. Kint ez is nagyon jó program, utána meg bent a lakásban tudtok gesztenyefigurákat csinálni, levelet préselni, festeni, ilyesmi.
Hirtelen ennyi jutott eszembe, remélem segítettem valamennyit:)
utolsó vagyok
még az jutott eszembe, hogy lent az udvaron nagyon szeretnek "takarítani". Mindegyik fog egy lombseprűt és azzal rendezik a leveleket egy kupacba. A rendes cirokseprűvel pedig a földet, murvát igazgatják meg.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat :)
Ez a gesztenyeszedés, levélpréselés, stb eddig eszembe se jutott, nagyon köszönöm :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!