Mit/mivel szeret játszani 2-2,5 éves kisfiad?
28 hónapos a kisfiam.
Az udvaron imád a homokozóban tenni-venni, kavicsokat gyűjtöget, bogarászik, talicskát tol, kismotorozik, tolja a játékfűnyírót.
Bent: állatos könyvek nézegetése, fakockákkal, autókkal és traktorokkal játék, kuckóépítés.
autók, autók, autók és autók minden mennyiségben - azokat tologatja
baba laptop - szereti, mikor kimondja a betűket, amit megnyom - saját maga megtanult már egy csomó betűt, én meg csak pislogtam :D
mesekönyvek
kismotor - a lakásban is megy vele, elég hosszú folyosónk van
telefonok - utánozza az apját és fel alá járkál telefonnal a kezében dumálva :P
26 hónapos fiú.
Kint szeret homokozni,bújócskázni,sétálni,bogarakat nézegetni.sátorban játszani,mindenre felmászni,és mostanában triciklijével bicózni,most tanult meg tekerni és ez most nagyon tetszik neki.
Bent:könyvekkel olvasgatni,gyurmázni,festeni,nekem segíteni épp amit csinálok.a zenélő játékaival játszani pl szinti,kormány,ritkán épít is,rajzolni nem szeret.
26 hónapos
Kint: homokozni, hintázni, mászókázni, motorozni, labdázni.
Bent: rajzolni, festeni vagdosni, gyurmázni, segíteni a takarításban, könyveket nézegetni, mesét hallgatni, mesét nézni, ugrálni, barkácsolgatni a játékszettével, orvososdit játszani a mackójával, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!