Mit vigyek a páromhoz 3-4 hétre?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, és holnaptól 3-4 hétre a páromnál leszek. Fogalmam sincs, hogy ilyen "hosszú" időre mit vigyek magammal a ruhákon, tisztasági szereken kívül, mert még csak 1-1,5 hetet voltam nála egyhuzamban.. Tudnátok írni pár dolgot? Köszönöm😘2021. jan. 1. 21:37
1/10 anonim válasza:
Nyaralni sem voltál még ennyi ideig?
3/10 anonim válasza:
Pénz. Gumi. Gyógyszereid. Elegáns, és sportos ruhák és cipők is, a sima ruháid mellett. Egy olyan telefon, amit el tudsz rejteni! [link]
4/10 anonim válasza:
Anyaég, ha ez nem tini kérdés, akkor semmi
5/10 anonim válasza:
#2: 😂😂😂😂😂
Amúgy sztem is csak vmi wishful thinking...
6/10 anonim válasza:
Ot hetre is annyi cucc kell, mint tiz napra. Mosni kell. Boltba menni. Gondolkozni.
7/10 D. Brasco válasza:
Vigyél minimum 5 darab 12-es kiszerelésű kotont.....
8/10 anonim válasza:
Melltrtó
Bugyi
Póló
Pulcsi
Gatya
Zokni
Cipő
Hajszárító
Törölköző
Arclemosó
Arclemosó korong
Smink cuccok
Tisztasági betét
Telefon
Töltők
Zsepi
Pénz
Pénztárca
Személyi, TAJ kártya, Diák igazolvány
Fésű
Sebtapasz
Gyógyszerek
Kézfertőtlenítő
Hajvasaló
Hajgumi
Plüss
Borotva
Borotvahab
Parfüm
Óvszer
Powerbank
Fülhallgató
Lakáskulcs
Kabát
Dezodor
Papucs
Tusfürdő
Sampon
Pizsi
Fogkefe
Fogkrém
9/10 anonim válasza:
Ugyanaz kell, mint egy hétre.
Ami szerintem fontos: nem nyaralás! Biztos nem vinném el a fél fürdőszobát. Tusfürdő, fogkrém, sebtapasz? Csak van a barátodnak is. Óvszer ugyanez, vagy vesztek. Ennyi erővel a kenyérpirítót is vihetné.
Cserébe tampon/intimbetét viszont kell.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2021. jan. 2. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!