Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folytonos veszekedés miatt egyszerűen nincs "kedvem" a páromhoz, mit tegyek?
Nem lehet, hogy te reagálod túl a dolgokat?
Szakítsatok, és keress egy Bólogató Jánost.
1. Nem csak én vagyok a veszekedésekben a ludas 😊
2. Nem tudom, én annak a híve vagyok, h ha valami kezd tönkre menni vagy tönkre ment, akkor először próbálom megjavítani és nem egyből kidobni 😊
Milyen érdekes, hogy ugyanez a sztori tegnap megjelent itt a másik oldal szemszögéből.. Gyakorizik a barátod is?
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb-..
Wow, na ilyenről se hallottam még, elsőre azt hittem, valami kidolgozott kamu :D
De legalább látod, mennyire rosszul érzi magát a történtek miatt, ez hátha segít a dolgok feldolgozásában :)
ilyenkor szokott jönni a dühödt szex, amikor kiengeditek a gőzt és utána rendbe jön.
Valami kell, hogy kitomboljátok EGYÜTT magatokat
Ez édes. :)
Hát, legalább egyértelműen tudod, hogy a párodat is bántja a dolog. Szerintem szerencsés véletlen, mert legalább az ő őszinte kommentjét is láthatod, amit nem neked szánt. :)
Egyébként simán elmondhatod neki a bizonytalanságodat. Magyarázd el, hogy nem arról van szó, hogy szakítanál, csak téged ez most mélyen érintett, és miért érzel úgy, ahogy. A tüske előbb-utóbb múlik magától, de jó, ha tudtok róla beszélni, mert akkor nem ismétlődik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!