Akik szeretnek sokat utazni! Terveztek valamit jövő tavaszra és nyárra?
Hát az idei év utolsó hetei és a jövő év első hónapjának fele sajnos kampó utazás, turizmus szempontjából, viszont egyre többet olvasni arról, hogy heteken belül világszerte több országban megkezdődnek a tömeges oltások, így sokunkban feléledhet a remény, hogy a 2021-es év (késő) tavasza és nyara már a rendes kerékvágásban mehet tovább.
Azoktól kérdezem, akik sokat szeretnek utazni, és ez a hobbijuk. Ti terveztek valami utazást 2021 tavaszára és nyarára?
Egyáltalán van esély, hogy legalább a belföldi turizmus feléledjen?
Vagy lehet, hogy a nemzetközi turizmus is helyre jön?
Nyáron voltam több helyen: Horvátországban 3 hetet, Görögországban is 2x10 napot, valamint többször Ausztriában is kirándulni. Akkor szerencsére a vírus is "nyaralt" ...
Viszont nekünk most ősszel 2 utunk is elúszott, szerencsére a pénzt visszakaptuk, de én most nem merek előre tervezni. Tavasszal olyan országba szívesen utaznék, ahová lehet menni negatív teszttel, de szerintem most előre még nem lehet így megmondani, hogy hová és mikor lehet menni. A nyarat illetően már bizakodó vagyok, akkorra szerintem ismét nyugi lesz és lehet menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!