Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Akik szeretnek sokat utazni!...

Akik szeretnek sokat utazni! Terveztek valamit jövő tavaszra és nyárra?

Figyelt kérdés

Hát az idei év utolsó hetei és a jövő év első hónapjának fele sajnos kampó utazás, turizmus szempontjából, viszont egyre többet olvasni arról, hogy heteken belül világszerte több országban megkezdődnek a tömeges oltások, így sokunkban feléledhet a remény, hogy a 2021-es év (késő) tavasza és nyara már a rendes kerékvágásban mehet tovább.

Azoktól kérdezem, akik sokat szeretnek utazni, és ez a hobbijuk. Ti terveztek valami utazást 2021 tavaszára és nyarára?

Egyáltalán van esély, hogy legalább a belföldi turizmus feléledjen?

Vagy lehet, hogy a nemzetközi turizmus is helyre jön?

2020. dec. 7. 21:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem tervezek semmit. Álmaim utazására mentem volna idén ősszel, egy kevésbé ütős, ám szintén jó helyre jövő év elején... Nem akarok újabb csalódást. Álljon helyre a világ rendje, utána majd meglátom, mi hogyan alakul.
2020. dec. 8. 13:32
 12/15 anonim válasza:
43%
Nyáron tuti, hogy meglesz a szokásos nyaralás, idén is voltam/voltunk barátommal (belföldön szoktunk).
2020. dec. 8. 14:53
 13/15 anonim ***** válasza:
43%
Miert lenne kampo, en iden osszel is utaztam raadasul Europan kivul. Jovore ket utat is tervezek, egyik februarban (erre mar vqn jegyem) a masik augusztus.
2020. dec. 8. 17:38
 14/15 anonim ***** válasza:

Nyáron voltam több helyen: Horvátországban 3 hetet, Görögországban is 2x10 napot, valamint többször Ausztriában is kirándulni. Akkor szerencsére a vírus is "nyaralt" ...

Viszont nekünk most ősszel 2 utunk is elúszott, szerencsére a pénzt visszakaptuk, de én most nem merek előre tervezni. Tavasszal olyan országba szívesen utaznék, ahová lehet menni negatív teszttel, de szerintem most előre még nem lehet így megmondani, hogy hová és mikor lehet menni. A nyarat illetően már bizakodó vagyok, akkorra szerintem ismét nyugi lesz és lehet menni.

2020. dec. 8. 18:42
 15/15 anonim ***** válasza:
Sajnos a férjem jóval óvatosabb nálam, így egyelőre áll minden tervezés :/. Most amíg nincs más, túrázunk a környéken, ha lehet majd menni belföldön, akkor megyünk. Remélem nyárra összejön valami, sajnos a munkánk miatt rettentő körülményes a szervezés és kevés az időnk.
2020. dec. 8. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!