Kinek mi volt vagy mi az álom utazása?
Egy barátnőm meghívott magukhoz Ausztráliába, életem egyik legjobb és legérdekesebb hónapja volt.
Sok fantasztikus helyen jártam, valahova évek óta vágytam, valahova csak pont jött egy lehetőség, de a fentit emelném ki.
Autóval bebarangoltam az USA nemzeti partjait Los Angelestől San Francisco-ig, eddig ez volt ami mindent visz.
Jövő ősszel körbehajózom Európát, Kielből indulva Genováig. Ez lett volna az idei terv, de az ismert okokból jövőre tolódott. Nem baj, a terveztetést és készülődést legalább annyira szeretem mint magát az utazást.
Munka után kitikkadva alig vártam hogy kocsiba üljek, és a közeli kocsmába menjek, ahol gyorsan legurítottam 5 sört.
Utána mehettem haza,ez a napi adag.Persze gyalog indultam haza,kocsi a kocsma parkolójában van ilyenkor.
Türkmenisztán Megasztán hátasztán xddd
Viccet félretéve nagy álmom hogy eljussak:
Tulumba, (Mexikó)
Bora Borára,
Doverbe,
Belizebe,
Tazmániába,
Szinte egész Dél-Amerikába, (itt nem emelek ki konkrét helyeket, mert az egészet megnézném)
Az USA-n belül ahová szívesen elmennék: Florida, Kalifornia
Málta,
Barbados
Chichén Itza,
Honolulu
Amik már közelebb vannak, és könnyebben megvalósíthatók:
Ksamil,
Lefkada,
Orosei-öböl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!