Hova menjek pihenni külföldre?
Úgy döntöttem, hogy pihenőt tartok, mert már rám fér, túl sok időt töltöttem munkával az utóbbi években, kimerültem.
3 hetes pihenőről van szó.
Mivel még nem voltam külföldön sokat, így valami olyan helyre gondoltam ahová könnyű eljutni. Tehát a legjobb, ha átszállás nélkül, közvetlen repülőjárat lenne arra a helyre, illetve személyi igazolvány elég lenne, tehát ne kelljen útlevél, vízum stb.
Mindemellett legyen olcsó, mivel elég sok időre mennék.
Tengerpart közelében szeretném, ha lenne a szállásom, és olyan ország legyen, ahol mindig napos idő van (szeptemberben megyek).
Tehát egy állandó szálláson lennék, és azon az adott helyen és annak a környékén lennék végig, alapvetően nem igazán kirándulgatnék, inkább fürdenék a tengerben, pihengetnék.
Mit tudtok ajánlani?
Köszönöm.
"Tehát a legjobb, ha átszállás nélkül, közvetlen repülőjárat lenne arra a helyre, illetve személyi igazolvány elég lenne, tehát ne kelljen útlevél, vízum stb."
Akkor maradt az EU országok.
Spanyol, Görög, Bulgária, Olasz, Ciprus, Portugália...
Amit az 1. válaszoló ír.
Illetve én kivenném Bulgáriát, mert a covid miatt az nagyon rizikós ország most.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!