Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Ha a gép indulása előtt 2...

Ha a gép indulása előtt 2 órával nyitják meg a chech-in-t akkor minek legyek ott a gép indulása előtt 3 órával?

Figyelt kérdés
2010. júl. 31. 16:44
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
nem kell ott lenni 3 órával. csak jó ha a check in nyitásra ott vagy. amúgy mi mindig online check in-t csinálunk és így csak a baggage dropnál leadjuk a csomagot. sokkal gyorsabb , pláne ha a check in-nél hosszú sorok vannak.
2010. júl. 31. 17:21
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Azert, mert a check in-nel gyakran rohadt hosszu a sor es nem biztos, hogy ket ora alatt sorrakerulsz. En pl egyszer mo-rol repultem volna oktober 23-an, bedoglott az online check in es sorba kellett allnom.. Majdnem lekestem a gepem, mert nem mentem ki idoben, gondolvan ugysincs ott ilyenkor senki, meg az online check in stb.. Csak elfelejtettem, hogy unnep van, es hogy nem biztos, hogy minden ugy megy, ahogy szeretnem.
2010. júl. 31. 18:42
 3/10 anonim ***** válasza:
ezért célszerű otthonról online becsekkolni. én sosem a reptéren csinálom, mivel 24 órával a repülés előtt otthonról is meg lehet csinálni, csak ki kell nyomtatni a jegyet
2010. júl. 31. 18:52
 4/10 A kérdező kommentje:

Online check in, online check in............

És akkor mégis hol adjátok fel a csomagot, illetve hol kapjátok meg a beszálló kártyát?

2010. júl. 31. 19:01
 5/10 anonim ***** válasza:
A check-in pultnál.:-) Az online check-in-nel csak helyet tudsz foglalni, ha nincs helyre szóló jegyed.
2010. júl. 31. 19:10
 6/10 A kérdező kommentje:
Ja értem.
2010. júl. 31. 19:12
 7/10 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:
100%

Ezt írta az első:

"a baggage dropnál leadjuk a csomagot"

A lényeg hogy a 3 óra túlzás, gyakran a 2 is (ez függ az iránytól), (én gyakran csak 1-1,5 órával előtte megyek ki), de a kockázat a tiéd és ezt nem akarja átvállalni sem a légitársaság, sem a reptér.

2010. júl. 31. 19:20
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
van a sima check in pult és van a bagagge drop(csomagleadás) vagy néha az első osztállyal van összevonva . az a lényege ha a neten becsekkolsz és megvan a kinyomtatott jegy akkor a reptéren nem a sima check in-hez mész ahol általában sorbanállás van hanem a baggage drophoz, ahol max 1-2 ember szokott állni vagy még annyi sem. tehát sok időt megpsórolsz vele. én csak ajánlani tudom.
2010. júl. 31. 22:09
 9/10 anonim ***** válasza:
ha utazási irodával mész, akkor mielőtt becsekkel, át kell venned a repjegyet az utazási iroda képviselőjétől. szóval ez is időbe telik, mert ugye hosszú a sor sok a hülye stb. ha jó helyet akarsz a gépen, akkor vagy online csekkelés, vagy időben odaállsz a sorba és megmondod az ügyintézőnek, hogy jó helyre adja a beszállókártyát (ne szárny főlé, mert nem látsz ki/le a földre, pedig érdekes)
2010. aug. 1. 17:26
 10/10 anonim válasza:

Az egyik dalszövegünkből idézek:

"

Mondd már magyarul,

Hidd el, úgy jobban szól,

Próbáld meg megérteni,

A "Hungary" messze van a Hazától

"

2010. aug. 5. 02:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!