Gyönyörű tengerpartok, ahol nem lopják el a cuccotokat?
Egyedülálló fiatalember keresnék olyan helyeket Európában vagy valami szigetet, ahol úgy lehet strandra menni, hogy a papucs meg törülköző ott marad, nem még viszik el
Januárban voltunk Brazilban (Recife) és először mikor mentem egy profi strandra nappal, mikor kijöttem a nagy úszásból észrevettem, hogy a cuccaimnak lába kélt.
A lakatlan szigeten nem lopják el...menj olyanra...a horvátoknál van nem kevés.......
Egyebkent egy oar kerdessel lentebb amit szintén te irtal ki,még a francia riviérát is emlegetted.Europa egyik legzsúfoltabb partszakasza,na ha valahonnan akkor onnan szinte biztosan ellopják a cuccod ha ugy hagyod ott.
Egyebkent meg alap,hogy barmilyen partra lehetőleg minimál felszereléssel megy az ember,meg valami gagyi kinai papucsban nem pedig egy 20ezres boss-ban.
Minél több es minél dragabb cucc van nalad annal biztosabb hogy a tolvajok aldozata leszel
Brazilban a 1500 forintos papucsomat lopták el.
Cipruson meg 3000-es volt, és nem vitték el azt sem.
Pont ez a kérdés lényege, hogy összehasonlítsuk.
Ha tudsz biztonságosabb helyet írd. :)
Én nem viszek le értéket stradra, így amit oda viszek, nem sajnálom, ha eltűnik.
1500 forint nem érték.
Ha odajött volna az a brazil majompalánta, hogy uram, nincs papucsom, kérem adjon 30 reált, esküszöm, hogy vettem volna neki egyet.
De így, hogy lopkodják a turisták papucsát, katasztrófa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!