Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Mit érdemes kivinni Németorszá...

Mit érdemes kivinni Németországba hosszabb tartózkodás esetén?

Figyelt kérdés

A barátnőm Erasmussal fog eltölteni fél évet Nürnberg környékén. Mivel kocsival költöztetik ki, viszonylag sok mindent tud vinni magával.

Mit érdemes magával vinnie nagyobb mennyiségben és mit érdemes kint megvenni? Például azt hallottam, hogy a tisztálkodási szerek kint olcsóbbak, tehát tusfürdőből lehet nem érdemes spórolás céljából többet vinni. Mik az ilyen dolgok még? Például vigyen sok felvágottat mert az kint drágább? Vagy húst amennyit tud? Vizet, üdítőt, édességet?

2020. febr. 26. 12:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Én sem arról beszéltem, hogy a gasztronómia csúcsa lenne, hanem arról, hogy ha lemegy a boltba vajat, sört meg egy tábla csokit venni, akkor ott mit kap:) Mert nem a Rámát, nem az Arany Ászokot, és nem a Bocit. De mindegy, eljutottam oda hogy a továbbiakban nem érdekel, mit visz.
2020. febr. 26. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!