Feltétlenül kell/ajánlott fóliáztatni a bőröndöt?
A bőröndtől is függ (merevfalú-e, vagy nem), meg esetleg attól is, hogy hová mész?
Repültem már, de régen, akkor nem fóliáztattam, mégsem történt semmi baj. Friss tapasztalatokat várok!
Mi is rengeteget utazunk, nagyrészt nyaralni vagy is börönddel. Èn soha nem foliáztattam be, szerintem egy rakat reptéren ilyen szolgáltatás már nincs is. Legalább is Frankfurtból indulunk és nem emlékszem, hogy láttam volna ott.
Èn amit csinálok, hogy lelakatolom a börönd zipzárját. Ha más nincsen, egy hajgumival össze kötöm(az mindig van a táskámba, ha elfelejtem). Ennek az az értelme, hogy dobálás közben nem tud véletlenül szétcsúszni a zippzár. Egyszer volt levágva róla (még ott lógott a darab rajta), de semmi nem hiányzott. Ez Mallorca-Frankfurt útvonalon volt.
AZ egyetlen amire jó az, hogy nem koszosodik a börönd és nem karcolódik. Törés ellen nem véd.
DE egy rakat foliát hagy maga után ami ugye iszonyat környezet szennyezö.
Èn azt ajánlom, hogy kössél csomag biztosítást ha ferihegyröl mész, azzal többet érsz mint a folliával.
Inkább attól függ, hogy honnan mész. Kirakodásnál sokkal kevesebb idő van kivenni valamit a bőröndből és nem tudják, hogy mi van benne.
Berakodásnál általában van idő és meg is röntgenezik a bőröndöket, tehát tudják, hogy melyikből érdemes lopni.
Szerintem a fólia teljesen felesleges pénzkidobás: amelyik kés a bőrönd fedelét átvágja, az a fóliát is.
Némelyik fóliázáshoz jár biztosítás is, ennek lehet már értelme, de ez meg nagyon drága, ha erre valóban szükségem lenne inkább máshogyan oldanám meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!