Máv online jegyeknél hogy zajlik a fizetés?
Figyelt kérdés
Online vettem jegyet MÁV egyik járatára, de nem vagyok benne biztos hogy érvényes, mert maga a jegy/voucher ki van nyomtatva A4es papírrra, rajta minden adat, meg hogy mennyibe került. Hogyan zajlik akkor a fizetés? A bankszámlámról nem vett le semmit, vagy csak akkor vesz le, amikor a kalauz leolvassa a Qr kódot?2019. aug. 19. 10:00
2/5 A kérdező kommentje:
Pont ez nem tudom. Megadtam a bankkártya számát, de a netbank nem mutat semmit.
2019. aug. 19. 10:38
3/5 anonim válasza:
Ha megkaptad a jegyet, akkor csak kifizetted.
4/5 anonim válasza:
A terhelés csak pár nappal később jelenik meg, mint minden más kártyás vásárláskor. A zárolások között lehet megtalálni.
5/5 anonim válasza:
Helló
Egyelegednél csak látod hogy vont le...
Nállam a következő történt.
Elmentem a boltba bevásároltam
Főznivalót és egyébb belevaló dolgokat.
Mikor kifizettem nem történt semmi nem vont le semmit csak akkor már mikor beleharaptunk a kajába.
Ajánlom
Inkább online ne vegyél jegyet,mert még a pénztárosnak is gondot okozol ha odamész kérdezni
Jó isten...huu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!