Ha nem otthon székeltek utána, hogyan törlitek ki a kitőrlendőt?
Én eddig csak otthon meg pár éve Balatonon a nyaralónkba és 4 alkalommal kórházba végeztem nagy dolgomat és jó sok wc papír és nedves papír törcsi árán úgy töröltem ki, hogy ne legyen gond.
Tervezek dolgozni mint teherautósofőr és lesz olyan ,hogy nem otthon kerül erre sor. Ehhez kérek tippeket.
Mégis ti, hogyan kivitelezitek ezt a mindennapi dolgot amennyiben nem otthon tör rátok és nem tudjátok vizes szivaccsal kimosni.
Ki a jó élet mos szivaccsal???
Én mindenhol megoldom WC papírral, ha az nincs, papír zsepivel.
Azért 4 éves kor felett nem kéne szivacsozni...
Én sima wc-papírozás után babapopsi törlőkendőt használok.
De amúgy ha olyan sok papír meg törlőkendő kell egy sima s3ggtörléshez, nem gondolod, hogy változtatnod kéne a táplálkozási szokásaidon pl....? Én kb. 6 egységnyi wc papírral törlöm ki magam nagydolog után, ill. 1 db nedves törlőkendővel és ez bőven elég..
Mi vagy te török? ;-) azok szokták vízzel mosni.
Gyors történet, kolléga azt hitte hogy a török vízért megy így hát követte, sokszor hátra tekintett a török majd megunta a török fogta magát furcsán nézett, gatya le húz és kakilás :-D akkor esett le a kollégának ja ő wc-re ment :-D
Én akár hova megyek be wc-re minden hova szappant egy kis tartóban és wc papírt viszek magammal, ne érjen meglepetés.
Én csak akkor mosakszom utána, ha otthon vagyok, sokkal tisztábbnak érzem magam. Máshol általában elég a 4 kocka wcpapir.. nedves torlokendot azért nem használok, mert sok wcbe nincs kuka, a wct meg eldugítja, pedig hasznos lenne.
Egyébként ha iszol eleget és egy minimális rendszer van az életedbe, akkor nagyjából beáll, hogy mikor kell. (Minden reggel, minden lefekvés előtt vagy akárhogyan)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!