Ti elmennétek kb 2 hetes túrára olyannal, akit alig ismertek?
5-ös vagyok és azért nem, mert
megvan az esélye, hogy nem jön be nekem és nincs kedvem 2 hétig vakarni magamról egy pasit, aki dugni akar, mert a legtöbb pasi azért szeretne, főleg akkor ha egy nő két találkozás után rábólint egy 2 hetes túrára, ami azért még szerintem is felhivás keringőre, pedig laza vagyok ilyen téren.
Ha tetszik, akkor inkább randizzál vele, lehet pár randi után egy pár lesztek és mehettek együtt túrázni.
:D oks köszi. Én amúgy semmi jelét nem adtam annak, hogy nem barátként mennék vele, mivel eszembe sem jutott nem barátként nézni rá, amikor találkoztunk. És ő sem adott jelet, csak néha egy-egy elkapott pillantásából..meg na, az ilyet megérzi az ember. Tehát nem érzem szükségesnek ezt letisztázni, és lehet pont ezzel csinálnék kellemetlen helyzetet.
Ah b*szki, túl sok a kellemetlen helyzet rizikó, szerintem inkább nem megyek..majd lehet egyszer inkább meglátogatom, ha arra járok.
13-as köszi neked is, igazad van.
Amúgy nem ő hívott el, s én sem bólintottam rá, csak feljött témának, mondtam neki, hogy tervezem, s mondta, ha megyek szóljak, megpróbál csatlakozni, mert ő is tervezi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!