Ti elmennétek kb 2 hetes túrára olyannal, akit alig ismertek?
Gondolom, te vagy a no. Ha egy ferfi veled turazna, akkor evidens, hogy "tobbet is szeretne". Ha igy ismeretlenul nekivagna veled a turanak, akkor evidens, hogy nougyekben nem egy nagy spiler, es valoszinu, hogy egy visszautasitast nem kezelne felnottkent. Lehet, hogy csak szotlanul otthagyna, egyedul boldogulnal-e tovabb? Rosszabb esetben verbalisan aggresszivve valna, van benned annyi lelekjelenlet, hogy leultesd, ne panikolj, es kezdj el sikoltozva menekulni arkon-bokron, ahol meg esetleg utoler es tettlegesse fajul a dolog?
En ferfi vagyok, kirandultam mar masik ferfival, akivel csak parszor talalkoztam elotte, igy nyilvan "tobbet akar" nem volt a teriteken :D, de az elso kozos napon kiderult, hogy enyhen autista, es terelgetnem kell extrem tapintatosan, hogy ne szivjak en is miatta, igy nem volt olyan nagy buli. Megegyszer idegennel nem indulok meg hosszabb utra.
"hosszabban beszélgettünk"
Eloben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!