Mennyi eurót váltsak?
Figyelt kérdés
Megyek Milánóba csak egy napra és szeretném megtudni, hogy ott kb milyen árak vannak. Mennyi eurót lenne érdemes váltanom?
Én olyan 65 euróra gondoltam.
2019. júl. 9. 07:06
1/7 anonim válasza:
Ha csak egy fagyit akarsz enni akkor az nagyon sok.
2/7 anonim válasza:
Minek valtani? Feltalaltak az ugynevezett bankkartyat. Azzal is lehet fizetni, olcsobban, mint a penzvaltas.
3/7 anonim válasza:
A bankkártya nem feltétlen olcsóbb egy jó helyen váltott euronál. Mindenképp legyen nálad kp., mert sok helyen azért nem lehet kártyával fizetni. 65 euro szerintem jó, ha megmarad visszaváltod, vagy elteszed a következő utazásra (nem romlik meg :-)
4/7 anonim válasza:
Az OTP 1%-ert valt eurot. Ha ettol olcsobb penzvaltot talalsz, szolj... Persze ha valami lehuzos banknal van a kerdezo, mint mondjuk az Erste vagy UniCredit, akkor lehet olcsobb a penzvalto.
5/7 anonim válasza:
Az árfolyam nem is érdekel ugye? Mert az 300 és 340 között van. Az OTP az egyik legdrágább.
6/7 anonim válasza:
Az arfolyamrol beszelek okostojas. Irom a mait: kozeparfolyam 325.93, deviza eladasi arfolyam: 329.19. Azaz ha egy euroert vasarol, 329.19 ft-ot vonnak le a szamlajarol. Ettol olcsobb valutavaltot biztos nem talal a kerdezo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!