Rioban lehet venni flakonos vizet?
Vagy esetleg be tudnám csempészni valahogy anélkül hogy nagyobb táskát vinnék?
("ne drogozz" stb válaszokat offoljátok légyszi)
Te! Igen te! Nem szólt neked senki hogy a rijó már lejárt kb. 10 éve és már rohadtul nem menő? Sőt! Ennek a nagy diszkókorszaknak is vége van már 20 éve. Ez még az én fiatalkoromban volt menő, én meg egy őszülő, kopaszodó, fájó derekú vénember vagyok.
Úgy mint ahogy a roncsautóba tuc-tuc dübörögtetés korának is vége, csakúgy mint a melír fejnek. A nokia 3310-esed nem akarod előkapni a csajoknak és megmutatni milyen vagány oplogód van? Már nem trendi a golf 4-el a rijó meg a buddha előtt pörögni. Meg az alice dj. Vedd le a holdjáró buffalód és maradj otthol. Sterbinszky nyugdíjba ment. Kivénhedt Dominiknak még vannak próbálkozásai, még 20 éve menő volt, de ma már csak retró bulikba hívják és a 40+ -osoknak zenél. A rijó különben is megszünt már, háda meg hitelközvetítő lett a helyén, mert ma már arra van igény.
Honnan mész? Tanyárú? Elhívod a mariskát a sokat hallott rijóba mert menőnek akarsz látszani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!