Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Flixbus-on milyen a hőmérsékle...

Flixbus-on milyen a hőmérséklet? Mivel lehet kényelmesebbé tenni egy hosszú buszos utazást?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most megyek először TÉNYLEG hosszú buszos útra, és mivel a hidegre érzékeny vagyok, érdekelne, hogy a Flixbus esetén érdemes-e plédet vinni? Vagy felesleges? Telefont tölteni azt ugye lehet a buszon?

Akinek van tapasztalata, hogy lehet elviselhetővé tenni egy kb. 20 órás buszos utat?

Köszönöm előre is! :)

2019. júl. 4. 20:02
 1/4 anonim ***** válasza:
En eddig 2x utaztam flixbussal, a homerseklet nekem sosem volt megfelelo, nyugodtan vigyel pledet, parnat. Sajnos egy ilyen hosszu buszos ut sosem lesz igazan kenyelmes.
2019. júl. 4. 21:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de a 20 órás buszos utat kizárólag úgy teheted kényelmesebbé, hogy veszel egy repülőjegyet, esetleg hálókocsis vonatjegyet hasonló útvonalra. Plédet, nyakpárnát, akksit vigyél, bár töltési lehetőség van.
2019. júl. 5. 04:39
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Persze, én is szívesebben repülnék (főleg mert hasfájós vagyok, ha kényelmetlenül ülök), de ez most így alakult. :D

Végül is nem viszek plédet-párnát, de egy vastag pulcsit elpakolok, ha esetleg túltolnák a klímát. :)

Még egy idióta kérdésem van: a lábrészeken mennyire van hideg? Csak mert nem hosszú nadrágban mennék, mivel az úticélon már jó meleg lesz.

Tudom, apróságok, de sokat jelentene, ha nem szenvedném végig az utat. :D (A melegre és a hidegre is érzékeny vagyok valamiért.)

2019. júl. 8. 18:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Mindenképp old meg, hogy be tudd takarni a lábad. Nagyon kellemetlen tud lenni a fázós láb és fel is fázhatsz. Vigyél egy hosszú szárú zoknit. Lehúzod, ha leszálsz a buszról.
2019. júl. 8. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!