Flixbus-on milyen a hőmérséklet? Mivel lehet kényelmesebbé tenni egy hosszú buszos utazást?
Sziasztok!
Most megyek először TÉNYLEG hosszú buszos útra, és mivel a hidegre érzékeny vagyok, érdekelne, hogy a Flixbus esetén érdemes-e plédet vinni? Vagy felesleges? Telefont tölteni azt ugye lehet a buszon?
Akinek van tapasztalata, hogy lehet elviselhetővé tenni egy kb. 20 órás buszos utat?
Köszönöm előre is! :)
Köszönöm a válaszokat!
Persze, én is szívesebben repülnék (főleg mert hasfájós vagyok, ha kényelmetlenül ülök), de ez most így alakult. :D
Végül is nem viszek plédet-párnát, de egy vastag pulcsit elpakolok, ha esetleg túltolnák a klímát. :)
Még egy idióta kérdésem van: a lábrészeken mennyire van hideg? Csak mert nem hosszú nadrágban mennék, mivel az úticélon már jó meleg lesz.
Tudom, apróságok, de sokat jelentene, ha nem szenvedném végig az utat. :D (A melegre és a hidegre is érzékeny vagyok valamiért.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!