Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Évente hányszor mentek nyaralni?

Évente hányszor mentek nyaralni?

Figyelt kérdés
Mennyit szántok átlagosan egy évben utazásra/nyaralásra?

2019. júl. 3. 16:02
 1/10 anonim válasza:
Mi evente minimum egyszer mindig elmegyunk nyaralni. De amugy valtozo, mert iden mar voltak a szuleim telen Azsiaban, aztan tavasszal mentunk Ausztriaba nyaron pedig Spanyolorszagba.
2019. júl. 3. 16:06
 2/10 anonim ***** válasza:

Egyszer, kb egy hétre, belföldön. Szállást/kaja nagy részét Szép kártyával fizetjük, olyan 100-120 körül volt a vége tavaly.

Ezen kívül évente egyszer-kétszer elutazunk egy hétvégére beföldön. Nem wellness, inkább városnézés. Ott is igyekszünk Szép kártyával fizetni, de olcsóbb helyeken szoktunk megszállni.

2019. júl. 3. 16:10
 3/10 anonim ***** válasza:
Klasszikus ottalvós nyaraláson utoljára gyerekkoromban voltam, jó 15 éve. Azóta gyakorlatilag nem voltam ilyenen. Egyrészt év közben minden héten ingázok 500km-t. Munkaügyben is rendszeresen járom az országot. Ekkor van hogy pár napot ott is kell aludni valahol, amit a munkáltatóm fizet. Így nekem inkább az a nyaralás, ha egy évben két hetet egy helyen, itthon lehetek. Néha hétvégente kirándulgatni szoktam eljárni, vagy nyáron csobbanni egyet a Balatonban, reggel megyek - este jövök módszerrel. Másrészt a közalkalmazotti fizetésemből sajnálok egy éjszaka ottalvásért akár több tízezer forintot otthagyni.
2019. júl. 3. 16:20
 4/10 anonim ***** válasza:
Folyamatosan járom az országot, néha külföld, de csak 1-2 napokra.
2019. júl. 3. 16:23
 5/10 anonim ***** válasza:
93%
Minden évben megyünk, évente többször is, ide a közeli járda szigetekre...
2019. júl. 3. 17:14
 6/10 anonim ***** válasza:
Olyan ott is alszom tipusu nyaralason az elmult 12 evben 1x voltam, par eve,1 ejszaka erejeig franciaorazagi kirandulas soran.( kozel van a lakohelyunkhoz a hatar).
2019. júl. 3. 17:39
 7/10 anonim ***** válasza:
evente 1, min 1 honap max 2 honap, 1-1,5M
2019. júl. 4. 09:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Egyszer kettő hetet, ezen kívül hosszúhétvégék és hétvégék egy részén szoktunk még ottalvósakat csinálni, tavaly utóbbiból sok volt külföldön is, főleg túrázas-hegymászás céljából, de márciusban már második évben megyünk a horvát tengerpartra, mert ott kicsit korábban tavaszodik, és akkor nincs tömeg.
2019. júl. 4. 11:50
 9/10 anonim ***** válasza:

Nyaralás alatt én utazást értem.

Változó, ahogy a körülmények engedik.

Pl elmúlt 3 évet nézem

2016: Anglia 8 nap

2017: Grúzia 5 nap, Amalfi part Olaszország 7 nap

2018: Anglia 8 nap, Ksamil Albánia 7 nap, Bécs 2 nap

2019: szültem meg házat vettünk, így nagy utazásokra nem bocsájtkozunk...augusztusban 3 nap belföldi wellnes, szeptemberben 3 nap Pécs rokonlátogatás, októberben 2 nap Berlin, kirándulás

2020-as tervek: Torino hosszúhétvége, 1 hét Burgasz, Auschwitz végre

Max 500.000 per év. Várom a percet, hogy több pénzünk legyen és tudjunk többet és jobb helyekre menni..

2019. júl. 6. 00:31
 10/10 anonim ***** válasza:
A nyaralas az sielest, sziklamaszast, varosnezest is takar? Te szoktal Szomaliaba koltozni?
2021. jún. 21. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!