A szallas.hu oldalon történő foglalások megbízhatóak?
5-ös, pontosan tudom, hogy csak közvetítő: Azt próbáltam leírni, hogy 3-4 évvel ezelőtt, mint közvetítő, még nem volt olyan megbízható, de az utóbbi években sokat javult.
Érthetőbben: ha egy oldal azt írja, mint közvetítő, hogy az utolsó szoba, akkor a foglalásom után kutya kötelessége megszüntetni az oldalukon azt a fajta szobát "classic". De ez nem történt meg, sőt, még 3 nap múlva is fent volt. A szuterén az más kérdés, az már akár a szállásadó sara is lehet - bár nem biztos... mert ha a rendszer nem pontosan jelzi vissza, hogy mit foglaltunk, akkor a szállásadó bepróbálkozhat.
Amúgy, miután közöltem, hogy nem azt foglaltuk, a szállásadó megoldotta dolgot és azóta is minden évben megyünk, mert totál normálisak, jó áron :-)
Nekünk meg közel van egy zenei táborhoz. Most már nem kell mondani, hogy ERKÉLYES, tudják :D
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)
Külföldre foglaltam, és végül a booking.com-on találtam jobb ajánlatokat. De ha egyszer úgy adódik, hogy országon belül utazom, kipróbálom a szállás.hu-t is. Köszönöm még egyszer a segítséget! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!