Flixbusz-szal kapcsolatban mik a tapasztalatok? Valaki utazott már ezzel? Megbízhatóak?
Egyik haverommal azt tervezzük, hogy az idei nyáron összehoznánk egy 5 napos (max 1 hetes) kisebb utazást, amely során Bécset és Münchent látogatnánk meg (az első nap Bécsbe mennénk, ahol két éjszakát töltenénk, aztán a harmadik napon onnan Münchenbe indulnánk, ahol szintén két éjszaka lenne, majd onnan már hazaindulnánk). És bár nekem ugyan megvan a jogsim (haveromnak még nincs), de mivel én ezt csak az idei év elején szereztem meg, ezért még 2 évig "kezdőként" csak belföldön vezethetek meg a szüleim/nagyszüleim se adnák még oda egyből a kocsijukat kellő tapasztalat nélkül, így akkor vagy vonattal tudnánk eljutni a két városba, vagy pedig ezzel a Flixbusz-szal.
A kérdésem elsősorban az utóbbira koncentrálna, hogy aki volt már ilyennel, az mit mond róla, mennyire drága, kényelmes? Jobban megéri azzal utazni, mint vonattal?
Mi Prágában voltunk vele.Odafele késett kicsit, mert az m1-esen Pest után dugó volt,Győrben szálltunk fel) de küldtek róla smst. Kényelmes volt.
Hazafele időben indultunk, semmi baj nem volt.
(Mondjuk mi Görögországba is busszal járunk.. :D )
"nekem ugyan megvan a jogsim (haveromnak még nincs), de mivel én ezt csak az idei év elején szereztem meg, ezért még 2 évig "kezdőként" csak belföldön vezethetek"
Ez nettó baromság,ha elmultal 18 friss jogsival is azonnal vezethetsz kulföldön!es az urban legendekkel ellentétben soha nem is volt ilyen "türelmi idő" ezzel kapcsolatban.
A flixbus-ról meg annyit hogy szerintem sokszor irrealisan drágák,de persze ezt majd mindenki eldonti maganak!
3# ez hülyeség, van ahol nem vezethet. Illetve sok autó kölcsönző külföldön nem is adja oda friss jogsival meg bizonyos kor alatt. Mivel a szülők nem adnák oda a kocsit..
Egyébként biztonságos, megbízható a flixibus.
Meg tudnád mondani hol nem vezethet?!?!
Az meg hogy egy kolcsonző kinek meg milyen feltételek mellet ad autót az teljesen mas dolog,kár is ide keverni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!