Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Barcelonából szeretnénk...

Barcelonából szeretnénk bérelt autóval Andorrába menni. Kell ezért külön fizetni a bérlésnél?

Figyelt kérdés
Tudják egyáltalán ellenőrizni, hogy hova mentünk az autóval?
2019. jún. 28. 18:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Tudni tudhatják, de külön fizetni nem kell általában.
2019. jún. 28. 19:31
 2/8 anonim ***** válasza:

AZ autóbérlés egy üzletág. Kapsz adott feltételekkel autót, ha kifizeted a bérleti/km/egyéb díjaikat.

Ugyan miért lennéáének saját ellenségeik? Ha te Andorrába akarsz menni, hát oda mész.

2019. jún. 28. 20:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Nyugat-Európában nem szoktak problémát csinálni az autó külföldre viteléből, de mindenképp kérdezz rá a szerződéskötés előtt.
2019. jún. 29. 08:24
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha külföldre viszed az autót, szokott lenni un. "cross border fee", tehát határátlépési díj. Épp a napokban béreltem Madridba az Alamo-nál, és az szerepelt a szerződésben, hogy Portugáliába, Andorrába és Gibraltárra nem kell külön díjat fizetni, más EU országokba 55 EUR. Interneten foglaltam, ott is kérdés volt, hogy akarom-e az autót külföldre vinni, és ha igen, hová. Mindenképp jelezd a foglalásnál vagy a bérlés során, hogy Andorrába akarsz vele menni. Tapasztalataim szerint az autóbérbeadó cégek minden létező módon le akarnak húzni. Ne adj nekik erre lehetőséget.

GPS-es nyomkövető az EU-ban nem lehet az autóban, de például egy gyorshajtásos büntetéssel elég könnyen le lehet bukni.

2019. jún. 29. 16:01
 5/8 A kérdező kommentje:
Sajnos utánaolvastam és kb. 2x annyiba kerül a bérlés minden cégnél, amit csak találtam, ha át akarom vinni Andorrába az autót :( úgyhogy valószínűleg marad az, hogy lerakjuk a határ előtt és busszal megyünk át, majd bérelünk másik autót arra a pár napra, vagy tömegközlekedés. Lehet abból baj, ha 2-3 napig valami köztéri parkolóban hagyjuk az autót? valaki jártas az ottani tömegközlekedésben?
2019. júl. 2. 11:38
 6/8 anonim ***** válasza:

Próbáld meg az Alamo-t. www.alamo.com

Vannak Barcelona-ban is, és náluk nincs felár, ha átlépsz Andorrába. Általában árban sem rosszak

2019. júl. 2. 13:41
 7/8 A kérdező kommentje:
Néztem az Alamot, de az általam keresett dátumra 2x annyiba kerülnek az autóik, mint más cégeknél, amivel ugyanott vagyok :(
2019. júl. 2. 15:14
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem gondoltam volna, és jogilag nem is vagyok benne biztos, hogy megállja a helyét, de úgy tűnik, mégis követik a bérelt autókat :(

[link]

2019. aug. 3. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!